Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rad by som sa spytal na vetranie.
Cim vetrat staci my obycajny okolo 40W ventilator?
Potreboval by som to tak to 1.5m x 1.5m izby plus co s ventilacnim potrubim a uhlikovym filtrom. Jak to pouzit a tak?
2Xismo:
jak tak koukám, tak Xismo přispěje či spíše založí téma jedno vedle druhýho - no je fajn vidět, že je tu někdo, kdo přijde a moc moc to žere, ale je tu zas i druhá strana věci, že ten FAQ je tu neproniczanic
2Snark:
a o to víc se mi to libi (K+)
PS: seš borec !
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Paneboze pisal som uz 100 krat ze mam FAQ davno precitany. Neviem kedy si si ho cital ty ale skus si ho pozret a uvidis ze tam dokopy nic neni.
Urcite ne veci na ktore som sa pytal navyse pokial chces poznat nazory pestovatelov tak sa to asi tazko dozvies s FAQu!
Mám stejnou místnost jako ty (objemově). Větrák 160m/h, uhlíkový koncový filtr a 4-5m aluflexo potrubí (plus nějáké redukce atd.) Celé zapojené to najdeš na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4324 ... poslední foto Je to vše z hydroponieplus.cz za cca 5500,- ... tiché a účinné
Vzhledem k tomu, že v potrubí a filtru vznikají ztráty na průtoku vzduchu, je filtr 40W opravdu málo ... myslím
no nechcel sem se Tě dotknout, ale esi Ti stačí 40W ventilátor na 1,5x1,5m skříň, tak na to se odpověď opravdu ve FAQu najde!! - je tam jak to vypočítat i že máš zahrnout nadimezování výkonu kvůli odporu atd.
Ale o.k. o uhlíkových filtrech tam zrovna nejni a máš pravdu, že je lepší vědět názory, jak to kdo dělá - tak sorry, já se ti do teho nebudu míchat..
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman