Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukal jsem vsude po netu zatim jsem nevidel nikde nejakou encyklopedii modelu a v cestine! Tak jsem si mysle ze bych mohl neco takoveho podniknou, snazim se neco delat na http://bacilek.czweb.org , sekce cannabis, mozna by bylo dobry kdyby nejaka takova encyklopedie vznikla na GROWERu, a nekdo se staral o prispevky atd. Proste bych chtel o modelu tohle: nazev, do jake patri rodiny, vzhled, ucinky, atd. a hlavne pripominky uzivatelu techto modelu...Byl bych moc stasten kdyby mi v tom nekdo pomhl...no zalezi jenom a jenom na vas jestli by jste neco takoveho uvitali !!! ..Special thanks to Lemarc
Nevim obrázky mi tam teda moc nechyběj protože gdyž něgdo chce tak si obrázek tak si ho najde buď v sítbance (na kterou sou tam linky teda alspoň myslim ) nebo tady v galerii ........