Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi můj první InDoor a vlastně pěstování vůbec začalo dne 19.7.09 v Kompletu - Homebox Light 400W 100x100x200cm.
Od tý doby je za námi nějakej ten pátek, spousta vody proteklo a tak tu je pár prvních foteček...
ze začátku byli potíže s teplotou,kde se mi nedařilo klesnout pod 35°C
řešil jsem přes spousty větráku: od stolních..,PC větráku a pořád bez úspěchu...
další problémos byl z vlhkostí,kdy i přestože bylo v boxu spousta mokrého oděvu: od mikin, růčníku a povlečení,.. se to nějak nechtělo přehoupnout přes 35%
Můj probléms vlhkostí i s teplotou vyřešil " Zvlhčovač " ..., který teď udržuje teplotu od 25°C do 31°C ... vlhkost se pohybuje mezi 50% až 70% bez zbytečných, předchozích oděvů, stolních i PC větráků...a hlavně nervů
zdravicko zatim to vypada krasne,,jen bych se te chtel zeptat jak si spokojenej z INDUSTRIAL - Power Bloom,Power Micro & Power Grow..jel sem je jedno kolo,,a tet je pouzivam na outdor(jen zridka)jinak si zaslouzis K+
!ZAU! Ahoj, asi spokojenej jsem, zatím se jim daří dobře...není vidět žádná vada na kráse...k vzhledem k tomu,že ta hnojka byla součást HomeBoxu, tak jsem použil vše,co došlo,..kdyby přišlo medvědí lejno s nápisem hnojení,..asi by tam taky šlo
Díkes za karmu,...a za příspěvěk,...už jsem se lekl, že to tu sleduju sám