Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar Piškote, to by mě teda zajímalo, jak jsi mohl tohle zplodit . Po včerejší pařbě se sice cejtím asi jako ten pes mezi stromama, ale tohle mě fakt dostalo .
Teda až na tu megatlustou kočku, to už je na mě přeci jenom moc silný kafe a majitelce bych neřekl nic hezkýho .
Zato ten králíček jsem celej já, když sleduju na compu movies .
Jak sem to mohl zplodit?No nemysli si,ze pri silnem high.Bohuzel stale neni z ceho
No je to spis priblizeni naseho "hruzneho" zivota tem co radi ctou Grower potaji v tichu sve kancelare.Vis jak to myslim ne?
Chtel jsem jen nazorne ukazat,ze nejsme zadna nuza.Zadni fetaci co se zenou do pekla a zapichuji pouzite jehle do sedadel MHD.
Jsme jen obycejni kluci a holky co maji radi trochu neco jineho nez je psana tradice.
A ty roztomile zviratka mi poslouzily jako hezky priklad.
Lidi mejme se radi a prestanme si navzajem ublizovat.Vzdyt zijeme na jedne kulicce.
Dokud se navzajem nebudeme tolerovat a nesnazit se spolu vychazet tak nemuzeme byt opravdu stastni.