Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A je to tu z5!
Jelikoz se mi to "Poprvé" moc nepovedlo, asi jsem chtel moc na zacatek, a prehnojil jsem to, jediny klad je vune. Na "Podruhé" to snad bude lepsi.
Tady je popis skrinky:
Rozmery:
-150s,180v,55h,
Ventilace:
-privod 3x PC vetracek 120mm,
-odvod noname:120mm,230V, 3000ot./min, 190m3/h,
-ofuk: 4x120mm + 2x80mm PC vetracek,
regulace panelem do PC 6x(na ofuk a privod),
Pachac: (Made in MiLuciferius)
vyska:33,
vnitrni pr.: 11,5cm,
vnejsi pr.: 17cm,
pr. flexihadice 12cm,
Prostor mezi: 3cm,
obsah: 5,5Kg
Tady je foto s hnojivama a jeste par vecma...Jinac Ph metr nemam pujcuju si ho.
Vlhkost: 80%,
Teplota:26 C,
Ph: 6,2,
to je asi vse co bych Vam rek, ale rad odpovim na Vase otazky, byl bych rad kdyby ste posilaly pripominky popripade nejaky zlepsovaky, atd.
Tak pestu zdar...
Máš to docela pěkné. I když ve s skříni by si neměl mít nic s elektrikou, ta krabička na levo skříně není moc pěkná. Pak by si mohl zakrýt ty průhledné květináče, kořeny nemají rádi světlo.
A u toho větráku si myslel 190m3 za Hodinu že protože za minutu by to bylo skoro 11.000m3/h To by byl výcucu.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
jj je to za hodinu :-) , pruhledny obaly uz jsem zastinil(lepenkou), a krabycka ma IP54, a navic jsem dal silikon pod vicko a k diram na kabely, tak myslim ze to bude ready...poprve jsem to mel primo ve skrini, a v poho tedka uz jsem to dal ven, az na regulator otacek na ofuk, ale ten jsem i polil a v poho, a stala se mi takova vec jedna vybojka nesla, az jsem nakonec zjistil ze je to dylkou vodice, byl jsem z toho hotovej.
Zdar, lidicky diky aktivnim duchodcum jsem musel skrinku zlikvidovat, ale uz se jedna o dalsi, tak to snad vyjde jinac budu muset z holek asi udelat outdoor, zkaza!
Zdar, pry mi tam neco furt huci a hlavne v noci...adt. Tak jsem to radsi utl. Ale od dneska jedu dal, viz foto. Holky jsem prestehoval, mam tedka ale problem udrzet tam vlhkost, tak jsem tam pridal zavarovaci sklenice(1L), a naplnil je vodou ale stejne to moc nepomohlo...
Zdar, je tu 14.den 18/6.
Kvetniky, jsem tak nechal schvalne, abych vydel co to dela! Ale k Vasi spokojenosti, a mim dostacujicim informacim, jsem je uz zakryl. Vlhkost se mi povedlo zvednout az na 98%, tot nastava otazka muzu jim jeste pridat vlhkost? Neni to uz moc? Holkam to vic nez hodne sveci! Rostou jak z vody
Zdar, lidicky mam zde 18.den 18/6.
Tentonkat jsem s rustem hodne pokrocil, divim se jak rychle muzou rust . Jinac se nic nezmenilo, az na Ph, typek mi poradil ze WR ma rad vizsi, tak jsem ho lehce zvedl, a zatim nic. Holky to maji 3.den. Mejte se a smejte se!
Zdar, je 21.den 18/6
Uz vyrostly tak akorad na prepnuti, k veceru prehodim vybojky a prepnu. Vcera a neska jsem holky zalil jen vodou s upravenym Ph. Vecer prihodim fotky...