Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, potřeboval bych poradit. Má někdo zkušenosti s tím, že mu nakvetly kytky? Mám na mysli, jestli to ovlivní kvalitu konečných palic. Mají už asi půl metru, jsou pěkně větvený, ale jak to znovu rozjely, tak mají hrozně zdegenerovaný listy. Zajímá mě jestli je nechat nebo zlikvidovat a dát jiný :-)
Původní příspěvek od RowdY Zdarec, potřeboval bych poradit. Má někdo zkušenosti s tím, že mu nakvetly kytky? Mám na mysli, jestli to ovlivní kvalitu konečných palic. Mají už asi půl metru, jsou pěkně větvený, ale jak to znovu rozjely, tak mají hrozně zdegenerovaný listy. Zajímá mě jestli je nechat nebo zlikvidovat a dát jiný :-)
Cau, nech je byt, to je jen kvuli stresu ze spatny periody, mely by se dat do normalu, ted uz je perioda celkem pohodova.
me kyti nakvetla dokonce 2x viz thread posledni mohykan v indoor g. . dokud sou jeste mensi tak se daj do cajku,kdyz uz sou hodne velky zacnou mutovat.me osobne nastesti nezmutovaly a ani mi nepripada ze by to nak ovlivnilo vysledek
rowdy - pokud máš jiný tak si je nech jen tak za okno apod. mám brutálně nakvetlou a zmutovanou kytku která se dala zpátky pod zářivkama a jednu sem dal in a ta měla květy notyvole řídký vlasy ještě cca ve 35. dnu takže jim nevěnuju tolik energie
ta tvoje je celkem fajn ještě, spraví se rychle a případný mutující listy za chvilu vystřídají normální...čim víc nakvetlý tim víc na ****