Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemá někdo zkušenost, jaká je druhá generace pure power plant?
Stojí za to zkoušet pěstovat ji?
Nebo ty kytky nebudou stát za nic ? Nemám možnost si to vyset jen tak na zkoušku,abych pak zjistil, že je dobrá tak jedna kytka z deseti.
Mám dvě rostlinky,jedna bude mamka na letošní úrodu a ta druhá dneska ukázala koule.Tak nevím jestli má cenu schovávat si pyl.
Podělte se prosím o zkušenosti.
Je to pure power plant od nirvany.
Dík.
HA HA HA ZASMÁLI SE LODNÍCI A ODJELI NA ŠICÍM STROJI
hehe osobně když si něco objednám tak si to někdy i opílim. hádej proč. myslíš že stojí za zmínku jen F1? i deset let po tom můžeš jet model a možná ještě s lepšíma výsledkama po x letech než s F1 kdyby se opylovaly nejlepší kusy a trochu se na tom pracovalo
zjisti si u zdroje (nebo je to to tvoje?) co a jak bylo při opylení abys měl představu
šmarjájozef
dík za snahu,ale já se ptám na konkrétní zkušenost s ppp F2
jestli má cenu si něco opylit
viděl jsem dost F2 různých odrůd co nestály za nic,nebo bylá dobrá tak jedna kytka z deseti
HA HA HA ZASMÁLI SE LODNÍCI A ODJELI NA ŠICÍM STROJI
Má cenu opylovat lecos ... já opyluju a tet jedu jen svoje krosy, pac sou lepsi nez kdejake modeli od schaize seed bank! Dá to práci si něco vyselektovat, ale je to na každym ,ll..