Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmm, tak než jsem to stačila nafotit přiřítila se 3 letá neteř a jak se jí kytka líbila, tak se s ní pomuchlovala :-) co nadělám, jeden list utrpěl, snad poroste zdárně i tak :-)
Tak nevím co dělám špatně, ale text se mi nezobrazil k té fotce v galerii :-) takže ještě jednou :-) než jsem to stačila nafotit spřátelila se s ní 3 letá neteř :-D asi se jí nelíbil ten list navíc :-)
Říká se tomu tripoidnost, je to genetická vada (má jeden chromozom navíc) u cannabis se projevuje sice častěji než u jiných rostlinných druhů, ale stejně je to relativně vzácnost, rostlina ze semínka která touto abnormalitou oplývá, má o trochu větší šanci stát se samcem než samicí, ale jen o trochu. U cca 10% (z vlastních zkušeností - mandala říká víc) z těchto rostlin se projeví i nějaká jiná a obvykle pozitivní vlastnost například velice sině zvýšená produkce krystalů, nebo až o čtvrtinu vyšší výnosy než je u danného modelu obvyklé, tudíž je to vzácnost, ale když vykvete a zhyne je po tom hovno...
Původní příspěvek od EricCartman Říká se tomu tripoidnost, je to genetická vada (má jeden chromozom navíc) u cannabis se projevuje sice častěji než u jiných rostlinných druhů, ale stejně je to relativně vzácnost, rostlina ze semínka která touto abnormalitou oplývá, má o trochu větší šanci stát se samcem než samicí, ale jen o trochu. U cca 10% (z vlastních zkušeností - mandala říká víc) z těchto rostlin se projeví i nějaká jiná a obvykle pozitivní vlastnost například velice sině zvýšená produkce krystalů, nebo až o čtvrtinu vyšší výnosy než je u danného modelu obvyklé, tudíž je to vzácnost, ale když vykvete a zhyne je po tom hovno...
Děkuji za výstižné vysvětlení :-)) mohu si tedy jen přát, aby i nadále rostla a vyrostla z ní pěkná samička :-)