Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Kokos a problem s ph
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Kokos a problem s ph Příspěvek č. 1

Zdrc prc , mam mensi problem , jedu cisty kokos canna prof.+ a hesi hnojaky . zatim vsecko vpho .. az na problem (teda estli to je problem) nez jem zasadil prolival jsem roztokem cca 2* 30l s ph cca 6,0 . Jenze tedka kdyz zaliju s hnojakama s ph 6,0 a prindu cca za pul hodky dole mam vytecenou zalivku ovsem s ph cca 8,0 :O . nevim jestli je to normalni .. jeste doplnim ze zalivam rucne ..priblizne 3* denne v davkach 1l na 6*5,7l .

predem Vam zkusenejsim dekuju za kazdou radu ..

Old Post 13-05-2009 v 20:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grissom
Stálý Člen

Karma uživatele Grissom - 31% Pěstitelská

Re: Kokos a problem s ph Příspěvek č. 2

citace:
Původní příspěvek od ZhulenýJakPytel
Zdrc prc , mam mensi problem , jedu cisty kokos canna prof.+ a hesi hnojaky . zatim vsecko vpho .. az na problem (teda estli to je problem) nez jem zasadil prolival jsem roztokem cca 2* 30l s ph cca 6,0 . Jenze tedka kdyz zaliju s hnojakama s ph 6,0 a prindu cca za pul hodky dole mam vytecenou zalivku ovsem s ph cca 8,0 :O . nevim jestli je to normalni .. jeste doplnim ze zalivam rucne ..priblizne 3* denne v davkach 1l na 6*5,7l .

predem Vam zkusenejsim dekuju za kazdou radu ..

zkus roztok s menším ph anebo toto Dry ph down

Ale , jestli to je normální to ti neřeknu , ale myslím , že ne ...

Grissom CSI:WEED
Příroda chce svý, tak jí to dejme...

Old Post 06-07-2009 v 18:10 PM
Grissom je offline   Profil uživatele Grissom   Find more posts by Grissom   Foto galerie člena Grissom   Click here to Send Grissom a Private Message   Add Grissom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hallogen
Stálý Člen

Karma uživatele Hallogen - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Zdarec... vyřešil se nějak problém s PH ?

Old Post 12-07-2009 v 16:12 PM
Hallogen je offline   Profil uživatele Hallogen   Find more posts by Hallogen   Foto galerie člena Hallogen   Click here to Send Hallogen a Private Message   Add Hallogen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dzabuko
Nový Člen

Karma uživatele dzabuko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

udělěj průplach tím nic nezkazíš ba naopak pomužeš..jinak doporučuji nižší Ph až budeš prolejvat

Old Post 09-08-2009 v 10:08 AM
dzabuko je offline   Profil uživatele dzabuko   Find more posts by dzabuko   Foto galerie člena dzabuko   Click here to Send dzabuko a Private Message   Add dzabuko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tovotoh
Stálý Člen

Karma uživatele tovotoh - 88% PěstitelskáKarma uživatele tovotoh - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no,,.problem tam asi je...kokos ma tendenci po zalivani ph6 spise odpadni ph snizovat rekneme na 5.5 casem.....nemas treba drenaz s keramzitu...??...... jinak vtakovim problemu bych postupoval tak ze bych si zehnal pudni ph test a zmeril ph ciste kokosu....jinak proplach je dobra volba.. ph 6 u zalivky je akorad....ja na zacatku pouzivam 5.8 a postupem casu ph zalivky zvisuji...v pulce kvetu jim uz liji 6.5 a konec kvetu uz ani ph neupravuji..7.0..a odpad mam porad 5.8, ten kokosak to vzdy srazi...,.,.pouze pak u velkych proplachu ph davam na 5.8.........edit:canna co se tice kokosu nedoporucuji...

Naposledy upravil tovotoh 09-01-2010 v 18:33 PM

Old Post 09-01-2010 v 17:57 PM
tovotoh je offline   Profil uživatele tovotoh   Find more posts by tovotoh   Foto galerie člena tovotoh   Click here to Send tovotoh a Private Message   Add tovotoh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flatboy
Stálý Člen

Karma uživatele flatboy - 95% PěstitelskáKarma uživatele flatboy - 95% PěstitelskáKarma uživatele flatboy - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od tovotoh
canna co se tice kokosu nedoporucuji...

imho, podle mě to zas až tak nevadí,spíš je to zase nějaký reklamní tah... plagrony, konkrétně alga-grow, bloom se taky nedoporučují do kokosu... já s kombinací kokos + plagron alga odjel 3 kola, a nijak se to na kytkách neprojevilo...

Edit: teď mě napadlo že vlastně nevím jak to myslíš, jestli to ty nedoporučuješ z vlastni zkušenosti, nebo to nedoporučuje výrobce???

FlatGrow Round II.

Old Post 31-01-2010 v 21:48 PM
flatboy je offline   Profil uživatele flatboy   Find more posts by flatboy   Foto galerie člena flatboy   Click here to Send flatboy a Private Message   Add flatboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tovotoh
Stálý Člen

Karma uživatele tovotoh - 88% PěstitelskáKarma uživatele tovotoh - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od flatboy

imho, podle mě to zas až tak nevadí,spíš je to zase nějaký reklamní tah... plagrony, konkrétně alga-grow, bloom se taky nedoporučují do kokosu... já s kombinací kokos + plagron alga odjel 3 kola, a nijak se to na kytkách neprojevilo...

Edit: teď mě napadlo že vlastně nevím jak to myslíš, jestli to ty nedoporučuješ z vlastni zkušenosti, nebo to nedoporučuje výrobce???

se svych skusenosti,.,..takhle...jel sem pouze zakladni slozky na kokos,,bez bosteru korenaku,,a nevim ceho jeste...vzdy jen a+b a nic vic,,,jen ph.....jel sem ah, plagron,hesi,canna, a ted b cuzz...vzdy jen ty zakladni slozky....no a canna to nejak projela,,,ne ani na vynos spis na chut...nevim nejak mi nesedla...proto ju asi nikomu nedoporucim...mozna ze by chtela jeste pk a nejake ten booster a pak by snad udelala svoje...jak rikam ...sampony nepouzivam(stimulatory,bostry,pk,atd,,,,,)...
jinak tenhle problem prispevku urco nezavinil hnojivec..:-)

jinak vzdy mame zakladni slozku hnojiva plus doplnky knim...(sampony) no a ja sem jel jen ty zakladni a u canna cocos to nejak nestaci,...

Naposledy upravil tovotoh 04-02-2010 v 18:55 PM

Old Post 04-02-2010 v 18:35 PM
tovotoh je offline   Profil uživatele tovotoh   Find more posts by tovotoh   Foto galerie člena tovotoh   Click here to Send tovotoh a Private Message   Add tovotoh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás