Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Alergie na THC?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
uroboros
Nový Člen

Karma uživatele uroboros - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 1

Během sveé kuřácké kariery jsem si vypěstoval nějakou,hodně blbou alergii.Spočívá to v tom,že když se dostanu do kontaktu s kytkou(ať živou či suchou),začne mě svědět v nosu,slzym atd.Při styku s kůží se mi udělaj svědiví fleky,jako kdyby mě popálila kopřiva.Co si tak pomatuju,tak sem to dřív neměl.Zajímalo by mě,jestli někdo má podobný problém a jak ho řeší.K doktorovy se mi moc jít nechce-co bych mu vykládal..Je zajímavé že u indoorovejch modelů se to skoro neprojevuje,takže kdoví na jakou látku je to vlastně alergie;-(.

Uroboros

Old Post 03-04-2001 v 23:03 PM
uroboros je offline   Profil uživatele uroboros   Find more posts by uroboros   Foto galerie člena uroboros   Click here to Send uroboros a Private Message   Add uroboros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Zdraví Alergie Příspěvek č. 2

Jo mám občas podobný problémy, ale bez šedivejch fleků. Jen gdyž si kůži pořežu o listy, tak se mi udělají červený fleky jako od komára.
No a něgdy se stává, že když rozdrobim hulení a pak si promnu oči tak mě občat strašně pálí a občas mě taky svědí v nose, až se mi chce kejchat.

Ale zase na druhou stranu mám pylovou alergii a když mám velký potíže - děsný vodový smrkání, kejchání - tak si dám špeka nebo bong a je po problémech. Nemá to ale 100% účinnost. Něgdy můžu hulit co plíce stačí a rýma je tu pořád.

Ale závěr je, že mi kytky víc pomáhají než škodí a to je to hlavní.

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 04-04-2001 v 10:01 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uroboros
Nový Člen

Karma uživatele uroboros - 0% Pěstitelská

Pohodička Fleky Příspěvek č. 3

Jo jo,taky mě to maximálně pomáhá,a nevadí mě ani ty šedivý(svědivý)fleky.Ale když mám třeba zpracovávat ůrodu,tak jsem tak šedivej až mi tečou slzy:-(.Breeder,máš to už od začátku,nebo sis to taky ,,vypěstoval"?

Uroboros

Old Post 04-04-2001 v 21:21 PM
uroboros je offline   Profil uživatele uroboros   Find more posts by uroboros   Foto galerie člena uroboros   Click here to Send uroboros a Private Message   Add uroboros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Vysledovaný to nemám, protože problémy jsem měl jen při sklizni a to mám zrovna pylovou rýmu. Takže ani nevim jestli je to vypěstovaný nebo ...??????????

No to já jednou šel z pole s ohromnym svazkem kytek pod paží a gdyž jsem se koukl na ruku tak vypadala jak opařená vodou a úplně rozřezaná od listů. A zůstalo mi to tak 2 dny, než to celý splasklo.
Docela mě to sere, že si sklizeň nemůžu pořádně vychutnat a nebo se nemůžu pořádně proběhnout polem kytek.
No, něgdo má alergie a jinej je třeba debil. Takže dík za tu rýmu, a ty kytky.

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 05-04-2001 v 10:12 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Obecné 2 breeder Příspěvek č. 5

K alergologovi ani nemusis chodit, protoze ti poradi abys nehuli a nepestoval kytky coz je samozrejme nesmysl .
Takze si porid Zyrtek nebo Claritine, a kdyz mas problemy tak si zobni, myslim ze s jointem to bude vyborna kombinace, bud te to rozsroubuje nebo ti to pomuze.
Pri tech koznich problemech me pomaha nakej prirodni vitamin C, kuze rychleji regeneruje....
Zdar a silu
T.

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 18-02-2002 v 09:53 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Upozornění Jedině doktor! Příspěvek č. 6

Není to řešení, cpát do sebe Zyrtec !
Jediná šance je ten alergolog. Poté, co ti pomocí testů zjistí na co všechno alergiii máš (a možná ti vylezou oči z důlků), -a bude-li to alergie pylová, čeká tě dlouhodobá léčebná kůra. Dostaneš pylové roztoky v různých koncentracích, které se nepravidelně užívají dle předepsaného klíče. Klasicky si prostě organismus pomalu zvyká...Trvá to i několik let a chce to svatou trpělivost...
Alergii mám od dětství, měl jsem rýmu jako prase i na poušti (60 stupňů v plechový kabině...). Když posekám sekačkou zahradu, vypadám jako bych se vrátil z hospodské rvačky...To samý je řezání dřeva, zametání smetí atd...
K doktorovi se chystám už 17 let...Naštěstí jsem v létě vyměnil pytel trávy za pytel Zyrtecu, kakže zase odklad...
Zatím jsem byl u doktora s klukem, co má alergii po mě ale nedokázal jsem ten režim uhlídat.... Je to fakt nářez...

....snažím se!!!

Old Post 18-02-2002 v 20:00 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hnut
Stálý Člen

Karma uživatele hnut - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

nu, neni pravda, ze vakcinace by te toho zbavila, resp. nikdy to neni tutovy, ze si to telo zvykne. a uz vubec ne uplne.
je pravda, ze se ti to muze objevit skoro kdykoli, kdyby ti bylo padesat, nemysli si, ze by se nemohlo nejake alergirovani objevit... a muze to byt skoro na cokoli, od klasickych pylu, prachu, zvirecich chlupu, plisni, roztocu ... pres treba celer az po ruzny chemicky latky, kovy treba nektery.
a projevy jsou ruzny.

to ze se o kytku porezes, popichas, poskrabes, to je jina vec, ona proste ma docela hruby trichomy, chlupy - a citlivejsi pokozka proste reaguje, jak je ji dano.
jinak kuze a vitamin c, nerikam, ze by to nesouviselo, nevim, ale podstatna bude spis skupina becek.

a jestli mate podezreni na alergii, bezte na ty testy, tim nemuzete nic zkazit /ale myslim, ze konopi tam nikde nemaj... ale/ kdyz ti povedi: mas to na prach - nenadelas nic, za prvy na tech kytkach nejakej je, spousta se ho nachyta jestli susis nejak klasicky... a ten pyl te podrazdi ouplne stejne.

ja mam lehci pylovou alergii, dva mesice v roce nedejcham moc nosem a cas od casu mi otecou oci, ze vypadam jak muhammad ali po prima zapase, ale k doktoru par let uz nechodim, mozna jsem liny, ale spis mi to nestoji za to, da se to.

ovsem znam lidi, kteri nekde videj kone z padesati metru a kdyz jim vcas nevpravis piluli jakousi do chrtanu, tak hanebne a na miste pojdou, toz zo je ovsem jinaci hustobar, chlapci

Old Post 18-02-2002 v 20:21 PM
hnut je offline   Profil uživatele hnut   Find more posts by hnut   Foto galerie člena hnut   Click here to Send hnut a Private Message   Add hnut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hnut
Stálý Člen

Karma uživatele hnut - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

jo, a jestli memromoci chcete bojovat /se treba neexistujici/ alergii prumyslovym lekem, pak doporucuju zyrtec nebo fenistil, jsou z tech jemnejsich... fenistil se urcite dela i ve forme nejakejch jremu a tak... takze na ty ruce.

Old Post 18-02-2002 v 20:23 PM
hnut je offline   Profil uživatele hnut   Find more posts by hnut   Foto galerie člena hnut   Click here to Send hnut a Private Message   Add hnut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Chemie jednorazove reseni priznaku alergie Příspěvek č. 9

Svagrova, ktera na jare a v lete diky produkci pylu skoro nevidi a nemuze dejchat, zjistila, ze priznaky temer uplne zmizi, kdyz do sebe vyklopi (opravdu vyklopi, neveril jsem, ze je to takhle mozny) hrnek slivovice - asi 2 decky. Za 10 minut je v pohode. Jako lecba mi to pripada docela fajn - a opravdu to funguje. Doporucuji k vyzkouseni.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 20-03-2002 v 11:49 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Pro alkace snad nejlepsi mozna lecba.
Ale ze by holka(pani) vyexla 2dcl to je trochu sila.
Kolikrat denne to praktikuje?
Paneboze od jara do konce leta?
Vy mate obrovsky svestkovy sad?Nebo snad dva stryce na Morave?

Piškot @ like @ high

Old Post 20-03-2002 v 13:13 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc_george
Stálý Člen

Karma uživatele thc_george - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Kámoš včera přivez svoje hydro listy.. Vždycky byly v pohodě, ale včera sem se po nich vosypal, mam pupinky po celym tele a napuchlej ksicht uz 13 hodin a nako to nemizí.. Druhej kámoš se po tom zase poblil.. Tak ja nevim co s tim delat, ale k doktorovi se mi fak nechce Za jak dlouho myslite ze to zmizi?

Old Post 09-10-2004 v 17:13 PM
thc_george je offline   Profil uživatele thc_george   Find more posts by thc_george   Foto galerie člena thc_george   Click here to Send thc_george a Private Message   Add thc_george to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1.ondras
Stálý Člen

Karma uživatele 1.ondras - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Na alergologa bych se vyprdnul, zjistí ti totiž alergii i na to, na co alergickej nejsi.Před lety jsem řešil modrou knížku a projistotu jsem si šel udělat testy,......, no pohoda,......, dostal jsem ji ani nevím jak.Udělal jsem ze sebe celoročního alergika, sic to nebyla pravda.
Jenom z jara jsem míval rýmu, ale ZYRTEK mi dost pomohl.Zabírá tak za hodinku až dvě.2x - 3x denně.

Old Post 09-10-2004 v 19:37 PM
1.ondras je offline   Profil uživatele 1.ondras   Find more posts by 1.ondras   Foto galerie člena 1.ondras   Click here to Send 1.ondras a Private Message   Add 1.ondras to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-09-2008 - Samci a THC - 52 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás