Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Budu se opičit po tématu Jaxe dá fšelijak pojmenovat JOINT? a zeptám se na
Faječky,
Skleněnky,
Šlukny,
Šlukovky,
atd.
Můj termín: Schlugzeug [šlukzojg]
Taky mě napadlo, že šlukovka by mohla být ikona v nějakým výtvarným programu (třeba Fotoshop), nástroj by se jmenoval ZTVOŘIDLO a funkce by byla - co koho napadne
Jo a tudle jsem hulil z nějaký podomácku vyrobený hliněný a řekl jsem: "Ta šlukovka vypadá, jako nádor konečníku..." A jek jsem byl už jeté, tak jsem ještě dodal:"A to je konečník našeho místopředsedy..."
Mno - mohli se z toho potrhat
tak tomu rikaj snad vsichni ktery znam - je to kratky, uderny a vystizny. v brne hodne rozsireny pokud vim.
ad terminus technicus - nabij mi faju... (nebud hajzl)
hele, vite vsichni co znamena vyznam NAPĚCHOVAT??? predstavte si ze jsou lidi co nevi co to znamena a muj obvykly postup nabijeni ...vyklepat; nasypat, NAPECHOVAAAAT; a zhulit nechapou
edit: jo a kamos z karviny ji obcas rika lufka - taky pekny.
[Edited by drinker hulič on 08-07-2002 at 06:56 PM]
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
fluit: no, jelikoz uz jsem ho dlouho nevidel, tak uz ani nevim... jako trochu problemy s vyslovovanim mel, ale ze by lulka, take jde o dymku, ale tabakovou - sherlock holmes apod ...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash