Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojj...chtěla bych se zeptat jestli vám nějak hulení ovlivnuje vlasy?? Bud k horšímu nebo k lepšímu??(mám na mylsi kvalitu,vypadávání,růst..) A co plet?Nějaké změny?
Nikdy sem se nesetkal s žádným tvrzením ani člověkem, který by měl ať pozitivní, nebo negativní zkušenosti s vlivem konopí ať už na vlasy, nebo pleť a sám si myslím, že je konopí nějak neovlivňuje.
Ale jednou mi někdo tvrdil, že je konopí dobrý proti akné tak co já vím
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
To je tak isto genetika: ) kazdy je iny kazdemu inak padaju vlasy kazdy ma inu pokozku heh ) makak ti to neovplivnuje
nemyslim si nepostrehol som nic take nestretol som sa s tym peace
Původní příspěvek od Zedy Nikdy sem se nesetkal s žádným tvrzením ani člověkem, který by měl ať pozitivní, nebo negativní zkušenosti s vlivem konopí ať už na vlasy, nebo pleť a sám si myslím, že je konopí nějak neovlivňuje.
Ale jednou mi někdo tvrdil, že je konopí dobrý proti akné tak co já vím
S tím akné to je pravda to už jsem slyšel taky od pár lidí.Marihuana sama o sobě působí dobře na pleť....
Co ja vim tak co se vlasu tyce tak to vim akorat ze se v nich "usazuje" THC, teda aspon mi to takhle nekdo rikal. Lze tedy udajne z mrtvoly (dlouho vlase treba) zjistit zda uzivala konopi.
Kuze - konopne masti jsou proti ekzemum, lupence a podobnym chorobam, z cehoz soudim ze dobre hydratuje kuzi, udrzuje ji vlacnou a chrani ji.
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
hh dredatě jo
já kdysi četl že některý typy lidí sou takový že sem jim jakoby zocelí vlasy (i na dotek!) a pamatuju si když sem nehulil, znal sem holku co si dávala a s těma vlasama to bylo přesný
Mám vlasy hustý, sežeň si zinek nebo vitaminy B, pokud máš dojem že se stav vlasů zhoršil, možná kuže se mi zhoršila-vypadá starší, ale zrovna tak by za to mohly cigára-(kouřim5-10startek denně) a popíjení v knajpách
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Někdy je to tak silný, že se mi zježi i nezježitelné .... ne ted fakt marihuana pusobi velice dobre na plet s regeneracnima ucinkama a neutralizaci nezadanych efektu v podobe alergii apd..ae v podobe dymu asi nema ty spravne ucinky na tuto problematiku....ae ma ucinky ktere nam tky urcite pomahaj ...jasne ze masti a mast se da aplikovat urcite v nejake podobe i do vlasu popripade vylepsit jko sprchovy gel apd. .... ae ze by ganja v podobe koure nejak pusobila na vlasy tak to opravdu ja nvm...a urcite to nezasira plet jak tu nekteri pisou...to bude jinejma faktorama ktere delate ze se vam zhorsuje nb zhorsila plet