Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
genetika - tentokrát nás čeká:
- 4x lowryder 2 x diesel ryder
- 2x afgani
- 3x amstr. falme
- 3x skunk kush
a další ještě v neúplných počtech:
- power plant
- black domina 2 phena
- chronic x pure power plant
a ze semen ( testovací květ jen v litrákách):
- anesthesia F1 edit: 2 samice
- mixed kush F1 edit: obě jsou samci
- ganesh F1
- safari mix F1 edit: samice
- nl5 x haze x silver haze edit: 2 samice
- nl5 x haze x jack herer x belladona edit: 2 samice
- nl5 x haze x hashplant x love potion edit: samice
- black domina x ? edit: samice edit2: hermáč - vyhozeno
- možná něco na co jsem zapomněl
změny v boxu:
- jedu čistej kokos
- květníky jsou 5x 5,7l
20x 3l
několik 1l květináčů na kytky ze semen
a 4 cca 2l květináče s lowryderama
-hnojky - plagron cocos A+B
a přibude ještě pk 13 14 a ripen
a dnes je cca 6. den 12/12
foto:
1,2 - celek
vlevo mužete vidět 4 LR 2 x DR (ty jediný co kvetou)
3,4,5 - sativa pheno Lowryder 2 x Diesel Ryder
- má 70cm
Naposledy upravil Rákosníček 29-04-2009 v 11:01 AM
právě jsem ve válečném stavu s obrovskou armádou třásněnek
množej se hroznou rychlostí a žerou všecko co jim přijde pod hubu a ne a ne vychcípat
pořídil jsem si na ně Spruzit a postřikuju to tim (1ml na litr), ale jen je to zpomaluje... no snad konečně zabere
svině malý debilní vůbec nejdou zabít. Kdo řiká, že svilušky jsou největší zlo, tak tohle ještě doma neměl...
Zdar, jestli to mas 20. den kvetu, tak mas posledni sanci je sejmout.
Nejdulezitejsi je poradne to vystrikat tlakovym rozprasovacem pac jsou to kontaktni jedy, takze musis ty svine zasahnout na komoru.
Jinak zkus VERTIMEC, kvalitni jed. A pro obzvlaste tuhy souboje jsou dobry smesy. Treba 2ml VERTIMEC + 1ml TALSTAR na litr.
Původní příspěvek od Machoman čágo pekny to máš,za třásnenky bud rád-sviluchy jsou daleko vetší zlo...
Můžeš mi vyfotit ty black dominy? Díky.
no s tím nemůžu souhlasit. Sviluchy občas mam a vždy stačí jeden postřik s Omite 30W a jsou pryč, ale tyhle mršky se držej a držej stříkám je Spruzitem ( měl by účinkovat dobře) a nic moc...
a fotky dominy jsou tady, ale zatím nic moc. Zdá se mi že tentokrát mi nakvítaj všechny kytky dost pomalu.
Akorát je poněkud zakrnělá, protože nemá světlo. Všecko jí přerostlo...
foto 3 je power plant
foto 4 je chronic x pure power plant ( tušim že je to semínko z oprcu od aeromana nebo tak něco, mám to přes neona)
foto 5 je afgan
Naposledy upravil Rákosníček 11-05-2009 v 19:38 PM
dále je tu pár holek kříženců NL5 x haze od lukyna
a poslední 2 fota jsou první ze čtyř samiček LR2 x DR
je to ta nejstarší (sklizeň max ve středu) a nejlepší z nich.
jo a nedivte se, že je tak oholená na mmm 2009 probíhala ochutnávka a potěšila
odjíždim teď na týden do itálie a příští víkend hodim fotky a makra všech kytek...
ale pomalu to kvete pomalu sklizeň jsem plánoval na konec června a momentálně to vypadá tak na pulku července
kytky začaly kvést hrozně pozdě po přepnutí
no boj se třásněnkama prohrávám nepomohl ani talstar a podobné jedy... vždy to vypadalo dobře pár dní a pak zas špatný... a teď už to stříkat nejde tak to dojedu takhle no...
další problém je že po dobu zájezdu v itálii měla zalejvat sestra, ale trochu to flákala a kytky jsem našel dost povadlé
a největší problém vidim ve značném opoždění části kytek... dost značném na cca 38den 12/12...paličky jak vlašskej ořech
no, ale tak chybami se člověk učí a alespoň vím, že do příště nesmím zanedbat ani maličkosti... už teď se mi rodí v hlavě několik úprav boxu
ale tak na brčko bude
foto:
1 - celek
2,3,4,5 - kříženci NL5 haze od lukyna
- 2 foto NL5 x haze x hashplant x love potion (zatim nejlepší z nich - nádherně voní )
- 3 foto NL5 x haze x silver haze (hodně málo cukruje , ale ještě má čas)
- 4 foto NL5 x haze x belladonna x jack herer
Naposledy upravil Rákosníček 30-05-2009 v 13:29 PM
1 - black domina (je to pheno s pěknejma fialovejma pálkama, ale při indooru je zatim nefialová)
2 - mrtě sativový pheno chronic x ppp (zatim nic moc... složitá na hnojení, málo cukruje a asi pokvete kurva dlouho...ale třeba bude pěkně high )
3 - skunk kush - zatim normál, ale má hrozně zvláštní nádhernou vůni
4 - afgani - těžká hašová vůně, zvláštní stavba paliček
5 - makro - black domina
Naposledy upravil Rákosníček 30-05-2009 v 15:10 PM