Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny, nemáte někdo tucha co by tohle mohlo být za odrůdu? Minulej rok jsem objednal u Nirvany a přišlo mi navíc zdarma 10 semínek FREEBEE (takže nepopsaný). Paradoxně ty co jsem si objednal nevyšly - začaly kvést až koncem září a FREEBEE jak vzhled a účinky, tak začátek a doba květu naprosto masakr. Fotky jsou focený odpoledne před tím, než mi je nějaká k...a očórovala. Holt kamarádi. Ještě bych si ho letos objednal, vím že minulej rok jsem sázel taky až v květnu a šlapalo to. No ale nevím co objednat :-) Pomůžete? Díky moc.
Pánové, díky moc za pomoc. Nirvana celej shop předělala a Papaya u nich na fotce vypadá jako velkej zelenej balón, holt lampa. Je pravda, že když holky začaly s květem, tak vypadaly jedna vedle druhý jako ABSURDUSův pěst, takže záhada je vyřešena. Jde se objednávat a co nejrychlejc ven s nimi :-)