Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teplota kolem 28,vlhkost netuším ale zvlhčovačka jede na plny koule.Oproti poslednímu kolu bez ní rozdíl moc nepoznávám.
Zaplavení jede 2xden(á 2min) a to po začatku rozsvícení lampy a před koncem,zaplavovací hladina je přesne nad horní urovni velké rw kostky.
Uvažuju jeste nad sítí,bo tam má 2ks dost sativoidního phena sage a i na lepší vyplnení prostoru se bude hodit.Snažím se to ted hlavne roztahovat do šířky na vyplnení plochy,jak přepnu dám od začatku sodík a počítám že se vetšina dotáhne akorát.
Foto1:sage Foto2:black domina Foto3:mazar
Mazar šel do systemu o týden pozdej a teprve včera se zaštipaval.
V systemu na růstu cca.18dní (never more) ale to bylo dany menším počtem kytek.Dneškem taky nahodím sodík.Ten zvlhčovací krám sem vyhodil hned po přepnutí.
takhle jsem to udelal kdyz jsem jel v eaf sensi skunk,, rust jsem ho jel pod nlite 220W a pak jsem to presadil do eaf.... prepnul a hned tam dal sodik.... vysledek byl takovej ze kytky uplne brutalne vyjeli do vysky s tim byly dost ridky a hrozne se roztahly i patra pricemz moc novejch pater nenarostlo.. proste hlavni rust byl hnanej do vetvi...pritom samotnej sensi skunk jak jsem ho jel predtim tohle vubec nedelal ze by takhle vystrelil....nevim no znova bych uz to asi neudelal
Původní příspěvek od FrYnK takhle jsem to udelal kdyz jsem jel v eaf sensi skunk,, rust jsem ho jel pod nlite 220W a pak jsem to presadil do eaf.... prepnul a hned tam dal sodik.... vysledek byl takovej ze kytky uplne brutalne vyjeli do vysky s tim byly dost ridky a hrozne se roztahly i patra pricemz moc novejch pater nenarostlo.. proste hlavni rust byl hnanej do vetvi...pritom samotnej sensi skunk jak jsem ho jel predtim tohle vubec nedelal ze by takhle vystrelil....nevim no znova bych uz to asi neudelal
Tak přesne kvuli tomu to delám
Kytek tam mám málo a potřebuju co nejlíp využít plochu=potřebuju dlouhy vetve ktery roztahám přes sít.
Všechny ty geny už sem videl (třeba s.a.g.e jel od začátku jen pod sodíkem,mazara sem na vlastní oči indoor nevidel,ale ten na 100% nepřeroste) tak jako správenej chlap se toho nebojím!
Jak se v posledním kole probíral ten pomalejší nákvet s MH na kvetu,tak ted uvidím sám jak to bude. 36 hodin tmy před přepnutím sem nezkoušel. Ani v ten rychlejší nákvet neveřím.
ohledne ty tmy 36 hodin... tohle kolo jsem to prubnul...sem akorat 14 dni po prepnuti a nakvet bych rek ze je tak nejak stejne jedu i stejnou genetiku jako kola predtim...ikdyz rek bych ze kytky tolik nevyjely jako predtim...brzo soudit jeste uvidi se tak za tyden.
Jinak, co pouzivas ted za zdrojovou vodu ze se drzis tak nizko s EC ?
Původní příspěvek od FrYnK ohledne ty tmy 36 hodin... tohle kolo jsem to prubnul...sem akorat 14 dni po prepnuti a nakvet bych rek ze je tak nejak stejne jedu i stejnou genetiku jako kola predtim...ikdyz rek bych ze kytky tolik nevyjely jako predtim...brzo soudit jeste uvidi se tak za tyden.
Jinak, co pouzivas ted za zdrojovou vodu ze se drzis tak nizko s EC ?
Zdrojovka furt stejná (ec 0,45-0,5) uvidíme kdy si řeknou o víc žrádla(zatím si nestežují).Nejvíc bych se chtel dostat na ec 1,0-1,2 ale zatím brzo soudit.
S takhle nizkym ec bych si u bcuzzu nelajznul.
Jinak co se pH týká tak první týden kdy sem to dal do systemu a sral na to se vyšplahlo na cca 7,5...na kytkách sem to nepoznal,jelo to pořád stejne.
pekny teda... bych nerek ze jim staci takhle malo EC pritom vypadaji fakt v pohode a vitalne... ja jim ted s metropama v dripu davam 1,5 a zdrojovku mam 0,3 a taky jsou spokojeny a vypadaj zdrave... je zajimavy jak ruzny systemy snasej ruzny ec... mi prijde to eaf pomalu jak aero
Původní příspěvek od FrYnK pekny teda... bych nerek ze jim staci takhle malo EC pritom vypadaji fakt v pohode a vitalne... ja jim ted s metropama v dripu davam 1,5 a zdrojovku mam 0,3 a taky jsou spokojeny a vypadaj zdrave... je zajimavy jak ruzny systemy snasej ruzny ec... mi prijde to eaf pomalu jak aero
Přesne tak,tenhle system si vystačí opravdu s minimen hnojek.Jinak podle me dost lidí solí kytkám zbytečne moc,bo veří že čím vetší ec tím vetší pálky.Už minuly kolo sem si všimnul,že na kytkách se nepoznal rozdíl u ec 0,8 a 1,2 tak proč solit víc když stačí mín
Celkove sem to posral s tak malym počtem kytek,výnos zase pujde dolů,ale snad bude co nejvíc šikovne prosvetlenych pálek.
pěkný kyblíčky kolego...
S tou zdrojovkou jsi mě překvapil,myslel jsem že mojich 0,28 jen tak něco nedostane.
Jinak s tím přiživováním,jsem stejného názoru,u některých kytí jsem končil i na 1,8 max a nikdy jim nic nechybělo,ba naopak,zdravě se culily až k samému konci.(a to do mě někteří hučeli,že jek nemaj 2 tak jsou podvyživený )
S výnosem bych do žita nešel,ještě se to může brutálně rozjet,základ je.
Tož Ti přeju bezproblémovej groow.
pic...
PS: měnil jsem sodu za MHáčko druhý den po přepnutí a žádné vystřelení ani delší internody jsem nikdy nezaznamenal,po předchozích výměnách po 10ti dnech,takže neopodstatněná připomínka,a to jsem takhle jel vícero modelů
Jediné co jsem zjistil je,že kytí přešlo dříve do květu
Black dominy si nejak nedokážu představit neštipnuty,na to že jsou 2xzaštipnuty(i bočaky) a geny indikoznejšího ražení se to fest vytahlo.Jeden vrch se mi povedlo spálit výbojkou,která byla tak 5cm od nej-zralej je na amputaci,ale dostane ješte šanci.
Nejlepší nákvet a i nejrychlejší bude sage2 kterej je schovanej v rohu za BD