Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos jedem s dvouma spolupěstitelama druhý out. Jeden flek je v lesní školce a další by měl být v křoví. Semena sem na vatu naklíčit 9. dubna a první klíčky začaly vykukovat už po čtyřech hodinách
Genetika:
- Durban Poison X White Widow F1
- Shaman X White Widow F1
- Hashplant X White Widow F1
- Jack Herer X White Widow F1
- Master Kush
- Shiva X AK48
- Northern Light X AK48
- Chronic F2
- Real Mc Coy
- Semínko, co sem našel v paličce indooru
Půda
- Zahradnický substrát
- Kokos
- Perlit
Hnojiva
- Bio bizz grow
- Bio bizz fish mix
- Bio bizz bloom
- Atami PK 13-14
- Final solution
Díky za K+, rady a připomínky, určitě se budou hodit. GROWU ZDAR!
Na tú kukuricu dávaj bacha, pokiaľ sú kukurice sadené nahusto pri sebe, ide o kukuricu na siláž a tá sa kosí skôr. Aspoň sa mi teda zdá . Inak zaujímavé strains, budem sledovať
Zdravim, po nějaké době sem tady. Takže kytičky si krásně rostou, už sou venku všechny, až na NorthernlightXAK48 a RMR. Už druhý týden si velebí v provizorním fóliovníčku, což jim rozhodně prospívá, nechám je tam tak dlouho, jak jen to bude moci. Nějaké to foto by mělo byt zítra
Pěstu zdar
Konečně sem našel v komplu nějakou fotečku holek, je to z druhýho týdne růstu. V truhlíku sou masterkush, 2 ze 3 rostou jak z vody, jen třetí mě dělá starosti, nějak se jí nechce, vylezla z hlíny a tak zůstala, no uvidíme. Největší radost mi dělá Shiva x AK48 a 1 kytička ze semínka z indooru . Zítra by měly byt další fotky
Nějaký foto z přírody. Podívejte se na poslední fotku. Jenom co sme došli k políčku, kámoš se podíval na nohu a uviděl toto, 9 malinkých klíšťat u sebe. No masakr, dávejte si na ty svině pozor, ty malinký nejdou skoro ani vidět
Pište připomínky, budu rád
Pěstu zdar a ať to roste
Moc se mi to líbí.. Sem hlavně zvědavej na smokereport Jacka Herrera x White whidow - 2 moje nejoblíbenější strainy.
To si koupil ze seedbanky, nebo sis to sám nakřížil ?
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
Zdarec, ty semena mám od jednoho místního člena. Objevili sme prvního samce a to chronica, což mě moc nepotěšilo, ze 4 zasazených semen vylezly jenom 2 kytky, takže mě zbyla jenom jedna, tak jen doufám, že to bude samice. Dneska sem hodím nějaký foto ze včerejška, tak se těště
Zdravim všechny growery, growerky, ale i ty, co nejpěstují, ale mají rádi zelenou královnu
Fotky sou z druhýho fleku, první flek sme celej přestěhovali a přesadili, aby měla každá víc místa. Fotky budou dneska večer. Dostávají 2ml Biobizz grow a dneska dostanou zálivku a postřik fishem ;-)
1.foto přehryzanej hashplant, dostal se z toho nejhoršího a snad se pořádně rozjede
2.foto shivaXAK48 valí krásně, táhne se hodně do výšky
3.foto shivaXAK48 zvrchu
4.foto shamanXww vypadá moc pěkně, je spíš menší oproti ostatním a začíná se pěkně větvit