Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se rozhodl, že rozšířim řady pěstitelů chilli na groweru.
Takze do toho
Osivo jsem objednal, jako většina lidi zde, od Chilleseeds.
Všechno to jsou takový ''provařený modely'' - Orange Habanero, Fatalli, Numex Twillight, Chinese Pot Chilli, Etna a jako bonus mi poslali ještě Ring of Fire
Kolem 20.2. jsem dal klíčit po sedmi semínkách od každý odrůdy a přesně 1. března vykoukla první sazenička.
No budou to muset vydrzet za oknem, svetla mam doma celkem dost...nektery dam mozna casem ven, ale to by chtelo zkonstruovat sklenik a na to moje odhodlani asi stacit nebude
Jestli máš to okno někam k jižní straně, tak by neměl být problém za tím oknem. A ven dát klidně můžes i bez skleníku, přes léto naprosto bez problémů..
Zatim jsem začal hnojit krystalonem, 1*tydně, na rozjezd sazeniček je podle mě bez problemů, i když spousta lidi je proti němu zaujatá...pozdějc přejdu na něco dražšího
Okna jsou na jih, spíš mi příjde, že slunce ty kytky drtí (když na ně svítí přímo), ale bylo dlouho zataženo, tak si snad časem zvyknou
Orange Habanero - Habanerům nějak začaly žloutnout spodní listy, snad je to jen nedostatkem hnojiva, poslední dobou jsem je moc nehnojil, ale včera dostaly nášup