Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny growery, po přečtení FAQ a brouzdání tady po G jsem se rozhodl si pořídit následující skříňku. Rád bych se podělil o mé první zkušenosti a za jakkékoli připomínky a rady budu vděčný.
Rozměry: 115x50x50
Fólie: Diamond reflect Agro
Stínítko: nerez plech ohnutej
Světýlko: Phillips Son-t 100W
Odtah: 1x pc větrák
Přítah: 1x pc větrák
Ofuk: 1x pc větrák
Hlína: Plagron royalty mix
Hnojiva: růst (Plagron Grow),květ (Plagron Bloom),postřik (plagron Phytamin)
No taka mala vlhkost urcite neni dobra, ale preco by mala byt konecna. Mal by sii sa znazit ju urcite dvyhnut aspon na 50%. Navlhci to a supni cez ne sacky. Najlepsie samozrejme kupit zvvlhcovacku. Ak nie, tak nadoby s vodou, mokre handry a podobne. Aha vidim ze ich tam aj mas , tak potom sa skus pohrat so vzduchotechnikou.
Dalej kde mas umiestneny ten box? Vsimol som si, ze pises, ze teplota 29C +/- 2C to by teda znamenalo aj 31C. To uz je ale v celku dost a hlavne pod 100W vybojkou, ta zas tak hrozne nepece ze by sa nedala schladit na menej.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Tak do zvlhčovačky se mi investovat nechce,spíš jsem uvažoval o nějakém čerpadýlku z ostřikovačů ze škodovky starý nebo nějaký podobný udělátko.Mám to v pokoji kterej je v podkroví a je tady celkově dost sucho takže to bude asi větší problém ta vlhkost.
S tou teplotou sem to trochu přehnal,je tam dá se říct stabilních 29°C ale záleží kam dám ten teploměr samozřejmě.
Jsem tu s nějakými novinkami.Problém s vlhkostí se mi podařilo vyřešit pomocí kalibrace vlhkoměru,takže to byl spíš problém měřidla než pěstírny, teď ukazuje 50-60% (zabalil sem ho na půl hodiny do mokrýho kapesníku a pak nastavil 100%). NL roste v pohodě,ale mám obavy nad tim Icem,je zakrnělěj oproti NL a nevypadá že by chtěl růst,asi ho proberu Phytaminem ale bojim bojim..
Tak už jsem zjistil,proč je ta jedna tak zakrslá.Spálila ji moje vyrobená zvlhčovačka z Brise s časovačem,vymyl jsem tu nádobu uvnitř totiž savem a asi nedostatečně ho vypláchl,ale kyti už se chytla a zase frčí vesele dál,vypadá to,že ji to i zaštíplo.
NL___14.den růstu na 18/6___ty tečky na listu jsou od phytaminu,kterej sem na ni nanesl když měla světlo a ne těsně před začátkem tmy,ale z chyb se člověk musí umět ponaučit :-)
Měl bych dotaz,kdy si myslíte,že mám začít aplikovat hnojky na růst(plagron grow), nebo spíš asi jen tak přihnojit, pač tam je royalty mix a mělo by to být na pár týdnů předhnojené...
Ahoj, já bych začal hnojit tak kolem 14.-20. dne růstu, myslim že ten Royalty mix má živiny asi na těch 14 dní, někde se to tady už řešilo. Hodně štěstí
EDIT: teď koukám že ta poslední fotka je ze 14. dne tak to bych ještě tak týden počkal.