Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potřebuji jakékoli info o hnojích bionova . zatím sem prubnul ROOT a je to vážně pecka (za 5dní kořeny)takže bych rád celej hnojník od bionovy. díky všem
A to jsi to jel v rockwolu nebo v hlíně?V Brně v Mazaru jsem dostal letáček na Bionova produkty. Tak by mě zajímalo v čem jsto jel a kolikrát si to zalíval tím Rootse.
Čauwec Lidé,
potřebowal bych pomoc...sháním BioNovy Nutri Nova A a Nutri Nova B...kořenovýho a růstovýho stimulátoru mám požehnaně...koukal sem po netu a v žádným growshopu tyhle dvě věcičky nemůžu najít...prosím pomožte mi...esli bude něgdo wědět tak napište michal.j.@post.cz....uweďtě pokud možno i cenu díky moc
poloviční cenu myslíš to jak kdysi prodaly do čech hnojiva pod cenou a pak to lidi musely nasr... vracet protože to bylo zkažený (x-cel , bn-zym) ??? co maj fakt dobrý je vitrasol ale BN už nejsou pro mně seriozní
Nikomu to nenutím,klidně si do svých zahrádek nas....Osobně mám zkušenosti jak z jedním tak z druhým,jen říkám že Bionova je určitá ůspora při stejném výsledku
jo to zas neber tak osobne Senzor,ja osobne proti Bionove jako takovy nic nemam-v poho hnojiva-spis me stejne jak Oldu nasralo
at uz je to vina Bionovy,nebo mistniho distributora(NEBUDU JMENOVAT)
jak tady prodavali zkazeny hnojiva-jinak maj pohodovy pripravky-
takze jestli se trochu zmenil jejich pristup-tak lets go bionova
ale ja radsi Dutch Formula