Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muj 1 grow -tak na začatek sem si pořidil darkbox 120/120/200
A začnu osazenstvem
8 ks ….PPP
16 ks….SW3
6 ks….Afghanica
Osvětlení – do začatku 400W rust i květ(vim že na takovou plochu je to malo chtelo by to aspon 600 ale uvidíme
dále hnojky….. hidroponic root,plagron phetamin,plagron star-up plagron alga g, plagron alga b ,Pk 13-14 GS
Květinače …6,5L
Supstrat - 50L-plagron light mix /50L-bcuzz kokos
Ventilace ufo mi přijde prozatím dva klips větraky
Teplota v boxe den 20-28 noc 20
Vlhkost zvlhčovačku nemam ale vlhkost se mi tam zatím drží na 50%
zdravím kytičky rostou a rostou přináším fota z 11 dne růstu hnojeno ..4ml Star-upem,4ml root+postřik phetaminem foták je bohužel mrt.. tak fota nic moc ale seženu noví .
kyti sou zatím slušné
SW3 jede jak zběsila je větši než PPP které mě nak zatím nepotěšili zatím nic moc nu uvidíme
Když jsem ten box vyděl na vlastní oči, tak jsem tam viděl hned dvě čtyřkila, ale musíš sám zvážit všechna pro a proti. Teplotu,výměnu vzduchu,hlučnost atd...
Takových 800W zabere i víc času než 400
plus přihodím ešte jeden muj projekt zatím v zárodku ale už na světe mam tu semne aurora a safari mix safari chcu naklonovat na outdor a z aurory si vyselektim muther na šnicle
mam dotaz kdy myslíte že mam začit hnojit palgron alga grow a přestat z star-upem podle meho je to to sami skoro ne ak pokud mate někdo náké rady zda je lepši už začit uz s alga grow nebo ešte jet star up dik dik
hnoj od zaciatku oboma,davkuj podla vyrobcu
alga grow 1x tyzdenne a startup po celu dobru rastu...taktiez alga grow,ktory mozes pouzit aj prve tyzdne v kvete