Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky nechcete vyhořet? jak s tím bojujete, chladné místo, hlinikový chladič jako u zesilovačů? nebo místnost, kde doslova ,,nemá co chytnout" já ale bohužel zatim v té místnosti spim, tak bych o ni nerad přišel.
Mam GIB 400W a po 6 hodinách provozu má tak 100-200C, a je cítit lak z trafa(snad je to tim, že je novej) nehrotim to moc? Možná doufam, že přehánim, co si o tom myslíte, popř. jak jste to řešili (jestli vůbec) vy? děkuju za každý názor dobrý
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
už jen na základě tohoto bych řekl, že přeháníš Kdyby měl přes 100°C, dapadnuvší kapka se okamžitě mění v páru. Tlumivky se v provozu ohřejí o cca 70-75°C
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
podkládám trafo posvařovaným plechem na nohách (trubkách) ať to dýchá ze všech stran, něco jako ty a na skříni mám deodoranty (akustická signalizace) a dva požární hlásiče pro jistotu
jo, vidíš-to s tim deodorantem mne nenapadlo, thanx
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Díky, jste supr , teď můžu jít s klidnou hlavou pít do hospody je fakt, že kdyby měl 100C a víc bylo by to iné-kapka chvilku zůstala
Přesně jak říkáš snowflake !!! Já sem na svůj předřadník připevnil chladič z větrákem ze staré 486 a nic neřešim ale s tou cihlou to udělám také. Svědomí je svědomi Ale na to že je to jen 150w předřadník tak mi 80 stupňů příde dost ! Nebo je to normální ??? ( Je mu tak 10 let )
mam "jen" 70W a centimetr nad tlumivku jsem umistil Tepelná pojistka 72°C. mam i vyssi hodnoty, kdyby 72 stupnu nedostacovalo, ale jak to vypada, tak na moji kubaturu to staci.
dalsi tepelny pojistky mam ve skrini. celkem jsou 3 a pokud jedna z nich odejde, tak to prerusi fazi v privodu ke skrini.
mne se sice predradnik moc neprehreje ale i tak ho mam na nejaky desce, co mi dovalil kamos, je to pry lepsi nez azbest, predradnik ma stejne tepelnou pojistku na sedmdesati stupnich :-D