Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim ta, skor ta klucka v predaji...mam potvrdene ze ten shop naozaj funguje...growera nebudem menovat ale je odtialto a uz mu domov prisli na dobierku semena...ziadny problem + orig balenie tak pome nato
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
flyster:hej viiem o tom pisal som si s tym clenom, ale ja newiem jak to je s tym zakonom.aspon v poslednom diely konoptika bol clanok v ktorom bolo pisane ze aj semena su u nas zakazane.jak by to u nas mohli obkluckovat??a radsej by som to objednaval z viedne.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
pan.smakovicka - tak to ti ja presne nepoviem...v kazdom pripade to ale zatial funguje...mozno nejaka trhlina v zakone, myslim si ze je to nieco na ten sposob ze smokeshop je len sprostredkovatel tovaru...pochop to ako nejaku spojku, ponukaju semena od inych seed bank a aj to len velmi obmedzeny sortiment...posiela sa to na dobierku cize v tom urcite bude nejaky figel...netreba sa bat a treba vyskusat, smokeshop je dost vychyreny a komerkcny shop, ktory si podla mna nemoze dovolit nejake kulehy na svojich zakaznikov...
piis
pan.smakovicka - presne tak, v "kamenaku" by ti asi nic nepredali... je to dobry napad, je to legalne , len by mohli trocha spestrit ponuku...ja tam tez vyslem kamosa nech sa popyta ako to funguje , tez ma to celkom zaujima..
No semená sú u nás legálne, nie sú považované za prekurzor ani za drogu takže žiadna kľučka ani diera v zákone.
Zrejme to kupujú vo Viedni a predávajú o dosť drahšie u nás...ale aj tak...inde ich asi na Slovensku nezoženiete.
Takže objednávajte, kým nej*bne našim fašistom vo vláde a nezakážu aj tie semená
objednaval som si zo SmokeShopu Durban Poison
a pripada mi to tak jako keby si kupili original obali a
zo zadnej strany su vypisane modely a ten durban iba zaskrkli
a v gripaku v tom obale som nasiel semena a kazde bolo inaksie
takze moy nazor je ze je to neaky podvod
daval som ich klicit a nevyslo mi po 6tich dnoch ani jedno
a ceny su tam take celkom fajn takze prave este preto sa mi to neako nezda a pisal som im tam aj mail a ze oni dovazaju od sprostredkovatela original semena
tak nwm .... najlepsie objednavat z osvedčenych seedbaniek