Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Světla - parametry, grafy ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

čus, potřebuju v nejbližší době koupit nějaký světlo a sice vo tem mám dost info, ale kdybys sem ešče neco přidal, tak by se to určitě neminulo účinkem a to nejen pro mě a když to vemu kolem a kolem, tak i pro tobe (proč? protože karma!...

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 17-06-2002 v 19:44 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

Sorry ale menčí úprava :) Příspěvek č. 2

tady sem z toho odkazu udělal funkční link abys-te to nemusely přepisowat do řádky na adressy

http://www.osram.de/service_corner/lichtprogramm.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*MasterBud* GreenHouse 2004
*WhiteRussian*SomaSkunk*SwissCrypto* OutdoorGrow 2003
*BlueBerry*El´Nino*SuperSilverHaze*SuperSkunk* GreenHouse 2002
Conspiracy: ConspiracyArchive.com*Infowars.com*Pentagon Strike 9/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 08-07-2002 v 00:19 AM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sebulka
Nový Člen

Karma uživatele sebulka - 37% Pěstitelská

Nápad CD poslat prosím Příspěvek č. 3

Moch bys mi poslat to cd kdybych ti zaplatil.Napojil jsem se na ten německej link ale neumim německy.Něco jsem tam vyplnil a budu čekat jestli mi to pošlou.Chtěl bych to cd ale mít.moch bys mi ho poslat?Dík

Old Post 12-03-2003 v 14:28 PM
sebulka je offline   Profil uživatele sebulka   Find more posts by sebulka   Foto galerie člena sebulka   Click here to Send sebulka a Private Message   Add sebulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sebulka
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Potřebuju poradit jaká výbojka sodíkovka je přesně na růst a jaká je přesně nejlepší na květ.podle tý modrý a červený.Mám tu mercury 2200.Kdo mi může poradit co používá?Je vhodný to měnit?Chci každopadně používat sodík.Nechci metalhalid.Je teda dobrý na růst něco a na květ taky něco?předem díky

Old Post 13-03-2003 v 11:09 AM
sebulka je offline   Profil uživatele sebulka   Find more posts by sebulka   Foto galerie člena sebulka   Click here to Send sebulka a Private Message   Add sebulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sebulka
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Ja sem myslel že mercury 2200 je ten staronovej typ výbojky která má teplotu chromatičnosti 2200K.???No dík za radu ohledně toho květu.Ta se hodí.Pokud je chci prohazovat tak speciálně na růst je podle tebe jaká nejlepší?Od Osramu.... od philipsu.... od sylvanie(jestli sylvanie neni osram teda.)

Old Post 14-03-2003 v 08:44 AM
sebulka
Nový Člen

Příspěvek č. 6

+++ Dal jsem si omylem minus22 do mýho ignore listu.nezobrazujou se mi příspěvky od něj.... Omylem... Jak to mam navrátit na normální stav..???předem díky za odpověd

Old Post 14-03-2003 v 08:47 AM
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

na vrchu stránky trochu vpravo máš zelený nápis "Můj GROWER".

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 14-03-2003 v 19:42 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás