Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
systém:
150 w sodíková výbojka
TD 160 m3/h dvojrychlostní větrák
větší ofukový větrák na 12 v z počítače-silný stonky rovná se pořádný salámky
malý pc větrák na odfoukávání horkého vzduchu z výbojky
skříň cca 60 x 70 x 170 cm
semínko
mandala 1-díky gregys
belladona-díky dwarfe
dvě kytičky budou spíše pro potěchu přesadil jsem je do 1 květníku-bude to bush to už je jasný teď
hnojiva
Biobizz root juice, biogrow, biobloom, topmax
pokud to situace bude vyžadovat, mám v záloze lahvičku ripenu-GH
médium
allmix od biobizzu+vermikompost
děkuji všem žížalám, co se podíleli na přípravě hlíny
po zakořenění pod 24 w bílou zářivkou+ lumino 15 w už si 3 den lebedí pod 150 w
dnes byli přesazeny do 3 l květníků zpola tak , aby po přepnutí bylo ještě jedno přesazení
plán: vypěstovat trávu a zhulit se..huh a přitom zažít ještě tu krásu pozorovat své adeptky ve světě , jehož podmínky si stanovím já..taková malá zimní zahrádka však víme..
takže max 3 týdny na růstu a šup na květ..
a poděkování patří mým přátelům, bez jejichž pomoci bych tohle malé tajemství neměl..díky j., j. a tgm
ahoj zelíčko
napadá mne heslo:
připravenému štěstí přeje..na matky už koukám 7 měsíc
chci ještě skříňku vylepšit- pachový filtr a hlavně teploměr
a třeba 250 w na květ by taky nebyla špatná uvidíme...
palce mi drž jsem lampový amatér a naposled jsem kvetl regulerně někdy okolo roku 2002..stop čorkám letos mi ukradly spousta květin a krabičky už jsou prázdné...a to není zdaleka nejmenší důvod, abych si pár paliček vypěstoval
nepěstuji pro peníze-vše vykouřím sám spolu s přáteli ..
legalizuj!
Nj taky sem zazil pár "ochutnavacu" co ochutnavali ochutnavali a z kytí mi nezbylo nic a mel sem jen jednu tak sem se dal na indoor po vypestovani 12 samcu z 12 kyticek sem si sehnal 15o W sodik a kapku upravil vnitrek (nesmim zapomenout na jahody master kush 5x snad aspon 3 samice no ) kdyztak mrkni : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=40006
Původní příspěvek od papaja .....cooltube, pachový filtr a hlavně teploměr
cau, jo jo neni nad zimni zahradku, ty mi mluvis z duse...
Cooltube bych zavrh a dal tam radeji silnejsi ventosku...
No, poradil bych prohazovani kytiz mezi sebou a otaceni kvetinacu+podložení tech krajnich, aby byli vsechny stejne daleko....vime?
čau papájo,
mě napadá sehnat si klipsnový venitlátor by byl efektivnější na ofuk rostlinek (snížení teploty = světlo může být níž = víc světla pro rostliny´= menší internody atd... plus stonky zesílí = budou lépe připraveny na vítr a taky víc živin tam bude proudit)
stačí si třeba zatlouct k boku laťku a zachytit ho za ni...
potom taky myslím že by mohla být užitečná zvlhčovačka i do matkárny (tam hlavně) (asi na úkor jednoho místa)...
...je to vopruz a bohužel to stojí prachy...ale víšjak
...
zjistit, že ty základní věci pořešený takhle mi uspoří hodně času a trpělivosti a nejen mě, ale hlavně i kytkám...takže nakonec vlastně stejně mě
co se týče počtu genetik, plánuju si to podobně protože mám rád rozmanitost ale i tak to jde vychytat s třema podobnýma genetikama vedle sebe
Čau, jj na cooltube bych se taky vybodl, ale spíše mě zajímá jakou technikou jsi zvolil. Budeš šmikat nebudeš šmikat...? Povedené malé tajemství a jsem zvědav jak ta pestrost genetik bude vypadat ve finále..
držím pěst..
cau kte zvlhcovacce v matkarne no pro me je zbytecna co sem tak za ty leta klonovani vypozoroval tak rizek kterej se chytl v mensi vlhkosti lepe snasi presazeni pod silnejsi watas kde takova vlhkost neni mluvim o kokosu ,hline v hydru je vlhkost ze zacatku nezbytna...
tak at se dari
čus papajo, těm dvěma prckům v pravo dole musíš pomoct, jinak to nedaj až začnou košatět.přesaď je a zasyp ty nítě co nejvejš zeminou. ten klipsňák vůbec není špatnej, hlavně snadno měníš směry větru. ad venky...ty moje vlastně pokaždý sklidil někdo jinej
měj se a.
ahoj kluci
xpapousek, RespectFlowers:na cool tube se vykašlu dal jsem tam jeden pc větrák pod lampu a ten krásně 150 w uchladí..a díky za přání...
lukapa: některé kytičky už jsem štípl před týdnem..technika pěstování: 4 týdny od šmiknutí to bylo pod zářivkou a úsporkou
plánuju tak ještě 2 týdny růst a přepínám...
AEROMAN:ahoj a tim, že matky jsou drženy v dost suchém klimatu znamená, že po šmiknutí v pařníku krásně koření..dík za ssh a tb moc se mi líbí
aenema:
prckové už jsou v klidu-byly trochu přelitý ale hned po 24 hod jsou ok..přece jen přesazení do jiného substrátu je trochu šok..
..na noc zapínám td na pomalejší chod a přes den na plný výkon
díky odhlučněné bedně + odhlučněné roury je ticho ..když je puštěný komp tak o skříňce ani nevím a usínám kousek od ní naprosto bez problému..
přináším fotografii z mého konopného miniprostoru
kytičky rostou!!! sice pomaleji než pod 400 w, ale zato jistě..
pomalu přemýšlím, kdy přepnout...snad za týden?