Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Indoor 1_2009
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
ječmínek
Nový Člen

Karma uživatele ječmínek - 23% Pěstitelská

Indoor 1_2009 Příspěvek č. 1

zdrc!
jest nařízkováno,6x sensi skunk,11x ssh,ty zatím zakořenují,snad se chytnou,mely náročný transport..akorát se mi dnes objevily mušky-mrchy,mám to ve výsevním substrátu,nevím,jestli jsem ho neměl proprat...?

Ječmínek

Naposledy upravil ječmínek 20-01-2009 v 21:46 PM

Old Post 20-01-2009 v 21:07 PM
ječmínek je offline   Profil uživatele ječmínek   Find more posts by ječmínek   Foto galerie člena ječmínek   Click here to Send ječmínek a Private Message   Add ječmínek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kocour
Stálý Člen

Karma uživatele Kocour - 73% PěstitelskáKarma uživatele Kocour - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zdarec,
no, mel si ten substrat nejdriv sterilizovat v mikrovlce, tak 5-10 min.
Vice o skudcich zde: http://grower.cz/forum/showthread.p...ght=%2Bsvilusky

"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson

Old Post 20-01-2009 v 23:31 PM
Kocour je offline   Profil uživatele Kocour   Find more posts by Kocour   Foto galerie člena Kocour   Click here to Send Kocour a Private Message   Add Kocour to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kocour! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

cau chtel bych se te zeptat cim ted na to svitis a v cem je mas(to je okolo naka plachta?) a jestli bys napsal v cem to pak povalis??dik a at se dari

Old Post 21-01-2009 v 13:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ječmínek
Nový Člen

Příspěvek č. 4

to Fiš:je to takový plastovoigelitový pařníček kvůli vlhkosti pod zářivkou.Nemám zkušenost z řízky,prdl jsem to v té buničině do zeminy hned-což asi nebylo dobře-ale jsou tam 3 den a vypadají dobře a pevně,pravidelně rosím a kropím.Pak asi substrát s perlitem a drceným keramzitem pod 400W.

to dokktor:je to můj první indoor-jak jsem psal,nemám s tím zkušenost,takže za každý tip a radu Vám budu vděčný-samozřejmě na FAQ je toho spousta,ale čoek nikdy neví..nerozumím,co myslíš tím brzkým předpěstem...?

Ječmínek

Old Post 21-01-2009 v 20:54 PM
ječmínek je offline   Profil uživatele ječmínek   Find more posts by ječmínek   Foto galerie člena ječmínek   Click here to Send ječmínek a Private Message   Add ječmínek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

cau jecminku..doktor myslel ze to budes davat na jare ven..kdyztak se trochu o te pestirne rozepis..co tam mas za ventilaci,jestli mas zvlhcovacku a tak??maji kyti nakej prisun vzduchu v tom pařnicku??jinak at se ti dari a rizky vypadaji dobre..a kdy je hodlas dati pod to 4kilo

Old Post 22-01-2009 v 10:03 AM
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

hluboce se omlouvám, ale i bych dal celou ruku do ohně za to, že sem v nadpisu viděl "outdoor_1 2009" původní příspěvek mažu a tento posléze taky

Old Post 22-01-2009 v 15:07 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ječmínek
Nový Člen

Příspěvek č. 7

čajas dokktore,nic se neděje,já to tu zatím nestíhám vůbec:-))
Ináč pěstírna se nalézá ve fázi dokončovacích prací,takže mám teď napilno-trochu nestíhám..:-§.Něco málo info je zde:http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=39748
Imho něco nacvakám a nahodím s komentářem,teď jsou holky ve fázi zakořenování.Mno a co se týče toho větrání v pařníčku a kdy je dát pod to 4kilo..?ted zakořenují 5den a chytlo se 10 z 11..uf

Ječmínek

Old Post 22-01-2009 v 20:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

Zdarec vypadaj dobre.Ten Sensi se ti chytne urcite!!!!!To je mrcha ktera roste za kazde podminky.A to druhe ani nevim cem je rec.;-)Jinak hodne stesti..

Old Post 23-02-2009 v 21:31 PM
ječmínek
Nový Člen

Příspěvek č. 9

zdrc!tak jsemse po dlouhé době dodělků,předělků,nedodělků a málo času dstal k tomu sem něco přihodit.
osazenstvo,jak jsem psal,medium kokos..Hnojky připravenyBcuzz A,B,kořenový stimlátor.Teplota den 27C,noc 17C,pod 400W týden po přesazení,v předpěstu byly celý měsíc:-(.
Takže ted druhý záštip a bude se vidět...

Ječmínek

Old Post 23-02-2009 v 22:08 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-04-2017 - 1st indoor 400W - 53 odpovědí
02-04-2015 - 2.indoor,600w - 85 odpovědí
12-01-2015 - Indoor vol.1 - 60 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás