Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » dovolte abych se trochu představil.....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Tommy Alchy
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy Alchy - 54% PěstitelskáKarma uživatele Tommy Alchy - 54% Pěstitelská

Pohodička dovolte abych se trochu představil..... Příspěvek č. 1

čaute všichni příznivci tohoto koníčku (jako já)

už delší dobu "hulím" a tak jsem si řekl že když to hulím tak bych mohl zkusit něco vypěstovat a abych zjistil co a jak tak jsem se tady zaregistroval.
Jinač růstu zdar
jo chtěl bych teď jen dodat že už uvažuji nad vyrobením vlastní skříňě a nejvíce mne trápí osvětleni dnes jsem hodně uvažoval nad LED žárovkami. Máte na to nějaký názor, radu nebo skušenost?

Mr. NiC. Tommy Alchy THC_Group B-)

Old Post 28-12-2008 v 17:19 PM
Tommy Alchy je offline   Profil uživatele Tommy Alchy   Find more posts by Tommy Alchy   Foto galerie člena Tommy Alchy   Click here to Send Tommy Alchy a Private Message   Add Tommy Alchy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mari
Stálý Člen

Karma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ahojjj

Starlight sativa

Reverzni osmoza 0,0 ec, ph 6,0
Hindu Kush sklizeno
HASH PLANT® grow č. 3 , Plagron vs Hesi
1 in 400w
Začátky + Jack Flash
GALERIE

Old Post 28-12-2008 v 17:22 PM
mari je offline   Profil uživatele mari   Find more posts by mari   Foto galerie člena mari   Click here to Send mari a Private Message   Add mari to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mari! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no pokud hulíš aspoň 2 x deně tak nad LED se uvažovat neoplatí.... a kdyby si nad tím chtěl doopravdy uvažovat tak by to byl spíš Projekt kterej by nebyl až tak ziskovej (tím myslím G ne kč) kdyby si chtěl aby byl ziskovej tak potřebuješ dobrej elektro skill (spíš teda nebýt levej) a hodně hodně moc ledek (tím myslím tísíce ledek) podle mě by si měl přemýšlet na sodíkem

jinak vítej .-)

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 28-12-2008 v 17:53 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy Alchy
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy Alchy - 54% PěstitelskáKarma uživatele Tommy Alchy - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

jasně, ale zatím chci zkusit co a jak jestli mne to bude bavit tak proč ne sodík že, ale zatím jak jsme to tu prolízal tak jsem si všiml že i na usporky se dá jet tak vyzkouším co a jak a snad mě to pěstování bude bavit jo a nemáte někdo zkušenosti s UV žárovkama z Hadex.cz? jestli ano tak zdělte své názory budu jen rád

Old Post 28-12-2008 v 21:51 PM
Tommy Alchy je offline   Profil uživatele Tommy Alchy   Find more posts by Tommy Alchy   Foto galerie člena Tommy Alchy   Click here to Send Tommy Alchy a Private Message   Add Tommy Alchy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy Alchy
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

cože hlavo? jak to myslíš?

Old Post 29-12-2008 v 09:57 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-12-2011 - Dovolte abych se představil - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás