Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdravím komunitu pěstitelů..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
CannabisForMan
Stálý Člen

Karma uživatele CannabisForMan - 48% Pěstitelská

Zdravím komunitu pěstitelů.. Příspěvek č. 1

Ahoj..Jsem tu nový..Tak vás tu všechny vítám a snad mi někdy s něčim duležitym pomužete protože jsem nováček..S OutDoor pěstováním mám skušenosti asi tak 2 roky jsem pěstoval venku..No a tedka chci začít Indoor..Ale nevím co si mám koupit za výbojku..nemám moc peněz na investici..Přemýšlel jsem o 150w to je eště přijatelný ..No jinak hulim 4 roky..Jsem vděčný že jsem potkal travu..Je to takovej muj relax..Jinou drogu než travu a hash sem neměl a ani nemám zapotřebí brát tvrdší drogy..Tak Groweru ZDAR a at se vám daří ..Váš CannabisForMan

Old Post 27-12-2008 v 16:35 PM
CannabisForMan je offline   Profil uživatele CannabisForMan   Find more posts by CannabisForMan   Foto galerie člena CannabisForMan   Click here to Send CannabisForMan a Private Message   Add CannabisForMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shimano
Stálý Člen

Karma uživatele shimano - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

nazdáááár,ať se daří..

Komu se nelení tomu se zelení

Old Post 28-12-2008 v 10:25 AM
shimano je offline   Profil uživatele shimano   Find more posts by shimano   Foto galerie člena shimano   Click here to Send shimano a Private Message   Add shimano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CannabisForMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Jasný díky..Myslíte si že je to dobrá volba hnedka takhle na začátek koupit 150w HPS Sodík ??Už to tu mam docela vše nastudovaný tak bych to snad mohl zvládnou..

Old Post 28-12-2008 v 11:43 AM
CannabisForMan je offline   Profil uživatele CannabisForMan   Find more posts by CannabisForMan   Foto galerie člena CannabisForMan   Click here to Send CannabisForMan a Private Message   Add CannabisForMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

to zalezi na tobe a na prostoru ktery mas na pestovani..ja jsem treba zacinal s 600..by si mel spis lepsi koupit 250,ale to zalezi na tobe..

Old Post 28-12-2008 v 14:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

nazdarek a vitaj.
ja som zacinal s CFL 125w a este tu rundu som kupil 150w sodik a teraz idem uz pod 400w, cize si myslim ze 150w sodik mozes mat klude na start.

Old Post 28-12-2008 v 14:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mari
Stálý Člen

Karma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

ahojdaa, dyztak jukni na mou 400w

Starlight sativa

Reverzni osmoza 0,0 ec, ph 6,0
Hindu Kush sklizeno
HASH PLANT® grow č. 3 , Plagron vs Hesi
1 in 400w
Začátky + Jack Flash
GALERIE

Old Post 28-12-2008 v 17:24 PM
mari je offline   Profil uživatele mari   Find more posts by mari   Foto galerie člena mari   Click here to Send mari a Private Message   Add mari to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mari! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CannabisForMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

O.K díky za rady..ale asi začnu tak za měsíc sodíkem..150w..Jinak díky
EDIT:mari..nádherný kytičky..takovej je muj sen vypěstovat takto kvalitní a pěkné kytičky..Jak chutnal matroš??Zkuřovalo dobře?

Old Post 28-12-2008 v 18:39 PM
CannabisForMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Helejte a chci mít ještě jeden dotaz..:Co je lepší ??70w Sodík nebo 125 w red usporka??Díkyyyyy

Old Post 29-12-2008 v 10:50 AM
Uroboros
Stálý Člen

Karma uživatele Uroboros - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Jsem pro sodik da se pod nim udelat pekna uroda... vyhledej si V-scrog

Old Post 29-12-2008 v 11:00 AM
Uroboros je offline   Profil uživatele Uroboros   Find more posts by Uroboros   Foto galerie člena Uroboros   Click here to Send Uroboros a Private Message   Add Uroboros to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CannabisForMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

A kdybych si koupil 125w redku..usporku..vypěstoval bych pod ní aspon 20g suchýho ze 2 kytiček ??

Old Post 29-12-2008 v 12:11 PM
CannabisForMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Tak bych je zastřihl technikou FIM..no a hnojil Alga Bloom na květ..

Old Post 29-12-2008 v 13:11 PM
mari
Stálý Člen

Karma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od CannabisForMan
O.K díky za rady..ale asi začnu tak za měsíc sodíkem..150w..Jinak díky
EDIT:mari..nádherný kytičky..takovej je muj sen vypěstovat takto kvalitní a pěkné kytičky..Jak chutnal matroš??Zkuřovalo dobře?
kazdopadne nakaši

Starlight sativa

Reverzni osmoza 0,0 ec, ph 6,0
Hindu Kush sklizeno
HASH PLANT® grow č. 3 , Plagron vs Hesi
1 in 400w
Začátky + Jack Flash
GALERIE

Old Post 25-01-2009 v 13:49 PM
mari je offline   Profil uživatele mari   Find more posts by mari   Foto galerie člena mari   Click here to Send mari a Private Message   Add mari to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mari! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-06-2017 - zdravím celou komunitu :) - 0 odpovědí
14-05-2017 - Zdravím pěstitelé - 0 odpovědí
12-02-2016 - Zdravím moji milí pestitelia - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás