Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Zajímalo by mě....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Jel sem vždycky IND. a tym ty výnosy sou pěkně na pytel. Tak se m se rozhod, že dám IND. matky a OUT řezouny. Jó je to každýho věc, ale kolik ste jich letos sadili. Já jich mám letos venku 25. Dobrý né. A kolik vy?

Old Post 01-06-2002 v 08:58 AM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak ze sazenicek 20 a plus tak 250 seminek jsem vysazel na nekolika mistech ,ale jeste jsem je newidel tak nevim kolik jich je ,ale myslim ze neco maaalo

Old Post 01-06-2002 v 12:20 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

200 semen, to by byl kotel je předpěstovat

Old Post 04-06-2002 v 17:45 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 4

No abych se taky pochlubil. Letos sem trosku zesilel vytvoril sem devet poli na kterejch mam celkem 20 predpestovanejch kytek a vylezlo mi ze seminek asi 400 kytek . Ale jsou moc blizko u sebe takze je budu postupne protrhavat jako redkvicky .Snad se naky dozijou (moji) sklizne.

Old Post 05-06-2002 v 17:21 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Charles
Stálý Člen

Karma uživatele Charles - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no ja osobne mam dve pole ,jedno je lepe situovane a taky ty kytky tomu odpovidaj 10 kytek 70cm s tim druhym to je horsi 7kytek 30cm.tkse 17 kytek,coz promoji spotrebu je akorat.Nechapu na co 250 kytek

Old Post 07-06-2002 v 12:42 PM
Charles je offline   Profil uživatele Charles   Find more posts by Charles   Foto galerie člena Charles   Click here to Send Charles a Private Message   Add Charles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sans.le.nom
Stálý Člen

Karma uživatele sans.le.nom - 33% Pěstitelská

zacatecnik Příspěvek č. 6

no ja pestim prvy raz, takze na prvni pokus (zacatkem dubna) sem sadil 9 seminek do kwjetinace, vylezly 4, jedna xcipla a jednu neco uzralo (kdyz sem to mel s tim kwjetinacem ve skleniku), takze zbyly dwje...ale sou pjekny, wobje samicky, listky jako dlan, este nezastipnuty, ale uz vetvej. no pacto se mi to zdalo malo, taxem dosel dalsich asi 15 semen, primo ven a zda se ze to roste fsechno (nebo skoro fsechno). mno tak doufam, ze nebude moc samcu, ph nemerim, ale hlinu sem michal s vapnem (metoda baj wocko)...
jinac mary jane by mela rust do sily, aby ne, dyz ma par cm hliny a pod tim hnuj
jinak teda xlape, 250 kytek, to by me trvalo asi dost dlouho nez byx to zkouril - pacto nehuli nako moc, spis malo, ale s xuti...

Old Post 07-06-2002 v 14:19 PM
sans.le.nom je offline   Profil uživatele sans.le.nom   Find more posts by sans.le.nom   Foto galerie člena sans.le.nom   Click here to Send sans.le.nom a Private Message   Add sans.le.nom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Hele, je podle mě jedno, kolik toho mas, záleží na kvalitě!!! loni jsem měl asi 60 kytek v červnu, pak jsem odjel na prázdniny do pr... a měl jsem hovno!!!
předloni jsem z měl jednu kytku a to ještě na půl s bráchou (on neměl vůbec nic) a žil jsem si jak král půl roku!!! letos mám venku 19 kytiček, zatím mají půl metru a chci to vychytat, už jsem 1 přesadil, byl to hermač, pěknej macek, tak mi ho bylo líto vyhodit.

Old Post 10-06-2002 v 09:33 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

U někoho vidím velký woči. mě bohatě stačí těch 20-30 kytek. Stejnak se tu zhulí s kámošema. A hneď je to pryč. Ale chválím - 200 semen. Což je teda kotel.

Old Post 10-06-2002 v 18:10 PM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

No tak dobře, já jich mám celkem 11, ale jedna mrška mi nechce říct co má pod kalhotama , jedna měří cca120 cm (ale má nějakej spatnej vršek), druhá necelej 1m, třetí tak 70cm a zbytek mezi 40 a 60 cm. A jelikož je čas koupání, tak si jedna máchá kořeny ve vodičce.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 10-06-2002 v 19:30 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás