Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jel sem vždycky IND. a tym ty výnosy sou pěkně na pytel. Tak se m se rozhod, že dám IND. matky a OUT řezouny. Jó je to každýho věc, ale kolik ste jich letos sadili. Já jich mám letos venku 25. Dobrý né. A kolik vy?
tak ze sazenicek 20 a plus tak 250 seminek jsem vysazel na nekolika mistech ,ale jeste jsem je newidel tak nevim kolik jich je ,ale myslim ze neco maaalo
No abych se taky pochlubil. Letos sem trosku zesilel vytvoril sem devet poli na kterejch mam celkem 20 predpestovanejch kytek a vylezlo mi ze seminek asi 400 kytek . Ale jsou moc blizko u sebe takze je budu postupne protrhavat jako redkvicky .Snad se naky dozijou (moji) sklizne.
no ja osobne mam dve pole ,jedno je lepe situovane a taky ty kytky tomu odpovidaj 10 kytek 70cm s tim druhym to je horsi 7kytek 30cm.tkse 17 kytek,coz promoji spotrebu je akorat.Nechapu na co 250 kytek
no ja pestim prvy raz, takze na prvni pokus (zacatkem dubna) sem sadil 9 seminek do kwjetinace, vylezly 4, jedna xcipla a jednu neco uzralo (kdyz sem to mel s tim kwjetinacem ve skleniku), takze zbyly dwje...ale sou pjekny, wobje samicky, listky jako dlan, este nezastipnuty, ale uz vetvej. no pacto se mi to zdalo malo, taxem dosel dalsich asi 15 semen, primo ven a zda se ze to roste fsechno (nebo skoro fsechno). mno tak doufam, ze nebude moc samcu, ph nemerim, ale hlinu sem michal s vapnem (metoda baj wocko)...
jinac mary jane by mela rust do sily, aby ne, dyz ma par cm hliny a pod tim hnuj
jinak teda xlape, 250 kytek, to by me trvalo asi dost dlouho nez byx to zkouril - pacto nehuli nako moc, spis malo, ale s xuti...
Hele, je podle mě jedno, kolik toho mas, záleží na kvalitě!!! loni jsem měl asi 60 kytek v červnu, pak jsem odjel na prázdniny do pr... a měl jsem hovno!!!
předloni jsem z měl jednu kytku a to ještě na půl s bráchou (on neměl vůbec nic) a žil jsem si jak král půl roku!!! letos mám venku 19 kytiček, zatím mají půl metru a chci to vychytat, už jsem 1 přesadil, byl to hermač, pěknej macek, tak mi ho bylo líto vyhodit.
U někoho vidím velký woči. mě bohatě stačí těch 20-30 kytek. Stejnak se tu zhulí s kámošema. A hneď je to pryč. Ale chválím - 200 semen. Což je teda kotel.
No tak dobře, já jich mám celkem 11, ale jedna mrška mi nechce říct co má pod kalhotama , jedna měří cca120 cm (ale má nějakej spatnej vršek), druhá necelej 1m, třetí tak 70cm a zbytek mezi 40 a 60 cm. A jelikož je čas koupání, tak si jedna máchá kořeny ve vodičce.