Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus,
zajímalo by mě, co si myslíte, že je to pravý povolání pro huliče? Já si myslím, že zmrzlinář ... uculovat se na děti a u toho točit jahodovou ...
To si asi mooc bereš ten klip z Afromanem ne_?Jinak je zde už téma "povolání huličů" atd...Tam se dočteš že hodně lidí kteří hulí,můžou vykonávat zdánlivě "norm." povolání a i povolání po kterém by řada z nás prahla....
Tanita: téma povolání huličů znám .. ale tohle není ani o prahnutí ani o aktuálním jobu ... tohle je o tom nejlepším pro huliče ...
a abych nebyl OT, tak: zmrzlinář
RespectFlowers: Není třeba nadávat, kolega určitě myslel spíš povolání ne pro huliče ale povolání, při kterém můžeš v klidu pohulovat a být zhulený .
No já myslím, že taková pěkná idylka by byl hlídač nějakýho velkýho opuštěnýho objektu. Jeden mám poblíž bydliště a představa zapálit si špeka na střeše 6 patrový velký budovy s výhledem do okolí a po celým komplexu a pak si jen v klidu se psem projít opuštěný haly a prostory, potom se vrátit do tepla ke knížce, tv připadně noťasu a čekat na další obchůzku by nemuselo být tak špatný . Ne, že by to byl zrovna můj sen ale ...
podla mna to neni kravina len sa thread nevola spravne...premenujte to na "vysnivana praca hulica" a mozme tu diskutovat o najnezmyselnejsich zamestnaniach...myslim si, ze moze kazdy robit co xe...je to o zodpovednosti ktorej ma niekto viac niekto menej, ked som flegmatik mamvpicista tak asi nebudem pirotechnik vypalenci pracuju medzi nami na vysokych postoch ako som sa docital v inom vlakne...to znamena ze nie sme menejcenny dec ol
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.