Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chaooo tak sem tu s prvním indorem po konzlutaci s vám na mým první tematu ...už je snad vše hotovo tak ted to snad pojede v klidu tak zatim pridavam par fotek jak skrinka vypada
teplota den : 26 stupňů
teplota noc : neco kolem 19 stupňů
vlkost zatím nezmněřím ..nemám čím... ale časem bude i zvhlčovačka
jinak kolínka z growshopu je nejlepší vec .
caukoo,zatial ti to vypada peknee,tiez idem 150w sodik,aku tam mas genetiku?a riesis aspon zatial tu vlhkost inym sposobom pokial nemas tu zvlhcovacku??nech sa darii
no tak genetika je (no Name ) protože zatím jeste dovichtávám mouchy vlhkost zatím neřeším i když bych mněl no musím počkat na další prachi co se mi dostanou do ruky...a hned koupím zvlcovacku. zatím foto nejaký kytí
Ahoj, zajímá mě, zda má puštěnou ventilaci i v době spánku, během tmy. Je to otázka i na ostatní. Nějak tady na fóru nenalézám na tuto otázku odpověď. Dík a zdar.
no urcite je lepsie ked je ventilacia zapnuta aj cez noc ,vzduch by sa mal vymenit za kazdu hodinu 20-30 krat.
ale ja si tiez nemozem dovolit mat zapnuty odtah na noc kvoli hluku, tak mam zapnuty aspon pritah do skrine.
Původní příspěvek od Skangg no taky mně to napdlo jestly jju mám zapínat ale i tahle malínka skřínečka je dost hlučá takže mám to přes dobu spánku kytek vyplí..
odtach má jí stále,kdyt je přez noc dusíš, nemaj co dejchat.......
ale chápu hlučnost,taky jí řeším.
když si z ruchem umí člověk vyhrát tak jde vpohodě spát přecejenom na 150w skřín nepotřebuješ mega větrák mám 160m/3 ufouna.pohrál jsem si a jde slyšet jen mírný hluk myslím si že to je lepší řešení než kytky přes noc dusit ofuk i odtah mi jedou non-stop. osobně se i divím že ten ofukový větrák ještě šlape
moc pekne ! Taky jedu 150W mam 45 dnů květu a trocha jsem podcenil hnojiva, tak nemám tak hrubé šišky, ale ty to máš moc fajn !
...A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou..