Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak klasika jsou cervene oci alias japonec na konec stoupne ti tlak ...no vibrace taky obcas jako je toho hodne ale ted sem vypeceny a nejak mi to nechce myslet
tak nemam problem rozoznat kedy som zhuleni a kedy ne...ale stava sa mi
ze sa zmastim a uz myslim ze to preslo ale hned nato sa prichitim ze robim
nieco absolutne odveci tak sa iba pousmejem a zhodnem sa natom ze
ete to nepreslo
wtf, snad si este pamatam si som fajcil alebo ne...ked ne tam nafajceny nejsom....Neviem co tu riesite to musite byt pekne vymyti ked si nepamatate ci ste fajcili alebo ne
No po zhuleni prislusne davky se vam pres plicni sklipky dostane do krve příslušné množství humusu a THC. Humus vyfiltruji jatra. Thc se postupne premeni vlivem metabolismu na metabolity a uklada se do tukovych tkani. Tot asi vse
nefiim kam to napsat, tak to píšu tady..co pomáha na červený očka? Tedka mam visinky, akorát je v háji že modrý, protože červený nemaj..ale prostě..nece se mi někde moc ukazovat s červenýma očima, protože je hned každýmu jasný, co sem před chvílí dělala..a navíc mě poslední dobou ty očka vážně bolej...kdyžtak děkuju za rady i když ty visinky docela pomáhaj,..