Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny fééér Gr. je to jen skouška jak to v tom pofřčí budu rád za každou radu.
takže jsou to šnicle od kamaráda
2x ss
2x ice
2x White rhino
lampa 400 W HPC-T Narva metalhalogenidová výbojka - využití v růstové fázi - barevná teplota 6000 K - světelný tok 36000 lm - životnost 12000 h - patice E40 - rozměry 47 x 272 mm - provozní napětí 125 V
hnojky jsou 4 Power co jsem dostal do balíku v gr dlouho mi tu leží tak jsem se rozhodl je ozkoušet jak fungují. V krabičce jsou lahvičky,
Power Grow
Power bloom
Power Micro
Power Final
1foto 2den 18/6
2foto sensi skunk 2den 18/6
Hulení nejní svinstvo...Svinstvo jsou Ti co ho nerespektují a odsuzují ho...
tak řeknu vám nekteré lidé od státní policie jsou totál č..... dneska po ceste prahou za 4 hodiny 5x stawení policií ČR ZTOHO 2X POKUTOVÁNO po domluvách za 500 a 1000kč prasklá krytka od svetel no to asi to pražské parkování prasklá žárovka 500kč takže sem si z kamarádem pekne vydelal jsou to takoví svináci že za váma jedou třeba celou hodinu a provokujou proste maštárna nejvetší OMG
Zdrawím Všechny G.r. dneska probehlo čištení systému tak doufám že se kytičkám udelá hned dobře. A taky sem udelal neco stou černou barvou na víku +ZAŠTEPOVÁNÍ 2X SS, 1X WR, A 1X ICE, Zbytek příde pod skalpel až trošku povytáhne :-D foto připojím zítra zatím peacee.....
Jenom poznámka: To zrcadlo v rohu ti odrazí míň světla, než kdybys tam měl pouze bílou fólii, takže být tebou, vyndám ho ven.
Další postřeh je, že bys měl vymyslet, jak ty kytky roztáhneš do stran, takhle se ti to tam bude dost mačkat.
Co se týče doby růstu, bacha na to NFT, je to raketa. Mám stejnej počet kytek v tom samém systému a měl jsem je 15 dní na růstu a bylo to moc. Za předpokladu, že je roztáhneš do stran, hned po přepnutí jim dáš HPS a dáš lampu trošku výš (ať se povytáhnou), bych to viděl maximálně na 18 dní růstu. Je pravda, že se po zaštipnutí zhruba na 5 - 7 dní zastaví vertikální růst, ale nenech se tím zmást.