Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně se sešlo vše co jsem potřeboval k tomu, abych rozjel svůj první indoor(hlavně love):-)))
Mám ale hned první problémek, nebo otázku??:-)
Mam k dispozici box a jde mi o to, jestli nebude moc malej na 400 W Plantastarku....
Jde mi hlavně o chlazení a o vzdálenost kytek od výbojky při květu......
Už si scháním řízky, takže rychlá rada by bodla.....jinak bych musel začít shánět něco většího.....
Přikládám náčrtek boxu....SNAD Z NĚHO BUDE MOŽNO NĚCO VYČÍST:-)))))))
Jo hele něco z toho vyčíst de Určitě vyřeš jinak odtah ze skříně, pořeš to nějakým VKčkem, nebo Ufem přes pachovej filtr. A na 400w je ta skříň dost nízka, chce to tak 2m na výšku, při týdle wattáži ti kytky vylezou o dost víc než si představuješ. Ty 12V ventilátory z PC strč do přítahu a k tý lampě to bude chtít taky určitě jinej odtah dle tý wattáže. Bude to chtít nějakou investici do tý ventilace, hodně zdaru.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ahoj, já myslim že je malej. Ty kytky si spálíš - výbojka by měla být tak 30 cm nad kytkama a to nepočítam ještě jejich výšku a výšku květináčů, stínidla s flexou... to bys musel mít 30 cm vysoký stromečky. A ty pc větráčky taky vyměň, tolik lidí tady ti může říct, že nejsou dobrý kup radši třeba obyčejné VKO za 460 Kč to je lepší než pc větráky.
Ja mam tez 400W a skřín 90*77*160 (h*š*v) UFO 360 m3/hod a mel jusem co delat abych to mel na tech 28°C a i nekdy sem mel problemy. Ted je sice zima ale stejne. Skrin je taky podle me mala a ty PC vetracky jak tu uz pisi jsou k nicemu. Jesi chces v tomto pestovat tak minimalne CoolTube. Pasivní přítah bych nechal ale dal bych ho níže aby čerství vzduch šel přez kytí.
Já osobně bych volil 250W a příště mužeš zkusit 400w Zatím se měl a at se ti to vydaří.
Dikec za rady..... Dám na vás a příští tejden si jdu pro jinou skříň.... Bude větší , širší a hlubší:-))))))) Tak pote ji nafotim a fotky hodim sem.... jinak s tim větránim jsem si myslel, že to nebude jaksi to pravé, ořechové:-))) Sice jsem si myslel, že bych to mohl už příští týden rozjet, ale zas na druhou stranu bude lepší udělat všechno pořádně...:-)
Tak pěstění zdar a zatim čau........
Tak jsem tedy sehnal větší skříňku:-)). Rozměry jsou cca 120*120*200...Chtěl jsem se hlavně zeptat, jaká watáž osvětlení by byla nejlepší...Mam doma tu 400w-ku, tak mě napadlo zakomponavat na boky třebas zářivkový trubice...., nebo jestli bude ta 400watowka stačit..jinka Vk-čko už je objednaný, tak už jen čekám:-))))))
Díky za radu..
Myslim,ze tam to 4kilo pasne jak pr*el na hrnec..!
A ty zarivkovy trubice jsou podle me zbytecny...a muzes je tam prdnout kdykoliv,kdybys zjistil,ze to nestaci!
Naposledy upravil RadicalEgo 03-11-2008 v 08:59 AM
ahoj a na ten ofuk nějakej klipsnák ty pc jsou fakt k ničemu jinak ´jsi myslim že už to máš pěkně vyřešený rozměry na 400w jsou úplně libový a ty trubice bych tam taky nedával fakt zbytečný máš to akorát pěstu zdar
Původní příspěvek od RadicalEgo Myslim,ze tam to 4kilo pasne jak pr*el na hrnec..!
A ty zarivkovy trubice jsou podle me zbytecny...a muzes je tam prdnout kdykoliv,kdybys zjistil,ze to nestaci!
jenom mala oprava.uz sem to tady cet hodne krat ze 4 kilo. Takze 1 kilo je 1 000W 4 kilo je 4 000W neeee 400W
Je to spis o zvyku, rikat 100 kilo!
Kdyz si od kamose pujcim ctyri kila...tak mu nebudu vracet 4 000!!! =]
citace:
Původní příspěvek od Celller Promin, PM a smazu, ale Date1 kilo je mysleno jako 100, jinak mas pravdu treba kW/h je 1000W, ale jinak 4k, 6k je po stovkach W
Naposledy upravil RadicalEgo 03-11-2008 v 15:35 PM
Původní příspěvek od šéfik libica celller:přesněsně tak plně stebou souhlasím
no ja stebou nesuhlas protoze 1 kg je 1000gramou chapes 1kilo je 1000 to je mierka pro vsechny to ze se rika ze vratim kamosom 2 kila co je 200kc je jenom zvyk ne spravna mierka KAPISTO))
suhlasim s date1 jedine u penazi sa to niak pomenilo,pre mna je tiez kilo=1000.
inak som len zaciatocnik a podla FAQ by sa rozmer 120x120 nehodil skor na 600w?alebo ta vyska je na to moc mala?
makaveli22:tie rozmery na 6-ti kylo by mali byt 120x120x200,myslim ze je to 1,2m2
ako u peniazi tak u ineho je u nas kilo stovka ,5 kil patstovka a liter alebo literka je 1000SK atd
Hulbrko:na ten odtah by som investoval urcite do VKcka alebo UFA +pachovy filter
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
no sak prave preto ze tie rozmery su take tak som myslel na tu 600w.no a na to ze som elektrikar tak som zvyknuty na to, ked myslim ze jeden kilo volt tak to je 1000 a ne 100.ale viem jak to tu myslite.a tiez som zastancom toho, ze do kvalitneho cize draheho odvetravania treba investovat