Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » PaTaMatHOMEbox-fucking 1000W in new home
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
pestouniii
Stálý Člen

Karma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% PěstitelskáKarma uživatele pestouniii - 98% Pěstitelská

Hydroponie PaTaMatHOMEbox-fucking 1000W in new home Příspěvek č. 1

zdravim groweri

-konecne se mi podarilo dat vsechny veci dohromady tak jak jsem chtel. predstavuju vam moje new homeboxy na ktere jsem makal cely prazky abych mohl konecne poradne pestovat je mi jasny ze nejaky veci jsou zbytecne predrazeny treba jako a-wingy ale i tak jsem chtel mit vsechno ve skrini tip-top

-a ted postupne co jsem vsechno pouzil...........

SKRINE:

Homebox XL a Homebox L

HNOJIVA A PRIDAVKY:

Advanced Hydroponic 1,2,3 v 5l baleni
pridavky od Advandcu root, enzymes, excelator a final
PK 13-14 od b cuzzu
Bloombastic od b cuzzu
Booster od b cuzzu na rust
Hesi vitamin kapky
Plagron Phyt-amin
CO2 tabs
Kyselina od hesi na kvet a rust
Postriky proti plisnim a dalsim srackam
H2O2
dal uz nevim

SVETLO:

125W usporka ja rust
600W metalhalogen
600W od N-litu s medium a-wingem
400 W GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output s a-wingem
samozrejme vcetne predradniku ktery neznam

VENTILACE A REGULACE:

Ufo 400m3/h s pachacem a regulace ZEWLING1
v elkovym homeboxu to samy ale s mensim odtahem asi 350m3/h

DALSI PICOVINY:

ph a ec merim metry od esencialu
2x digitalni teplomer s vlhkomerem
2x zvlhcovac vzduchu

SYSTEM:

hydro drip
v XL je 5 a v L jsou 4 lybra truhliky
ke kazdy kytce vede jedna kapilara a na rohozi jsou 4 kytky
cerpadla, hodiny, hadice atd....

-stoly na truhliky jsem si stavel sam a byla to pekna fuska.
zatim budou rizky ve vetsim homeboxu kde jsem udelal z netkane textilie pro ne idealni klima, teplota nepresahuje 28C a vlhost se drzi mezi 60 - 80 procenty, svitim na ne 24 hodin denne a kytkam to prospiva mam je prvni den v boxu po dovezeni

-MODELY: 3x AB, 3x Peace Maker a zbytek je White Widow se Skunkem 1 zhruba ve stejnym pomeru, celkem 36 kytek

-jakmile se ukazou prvni koreny ve velkejch kostkach polozim kytky na rohoze a pomalu budu prepinat na kvet, na rustu je chci nechat max 7 dni

-konec kecu a tady jsou fotky

"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM

Naposledy upravil pestouniii 11-10-2008 v 16:04 PM

Old Post 04-10-2008 v 22:47 PM
pestouniii je offline   Profil uživatele pestouniii   Find more posts by pestouniii   Foto galerie člena pestouniii   Click here to Send pestouniii a Private Message   Add pestouniii to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xender
Nový Člen

Karma uživatele xender - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zdarec, deš na to celkem z vostra, pěkný. Tak ať se daří GL.

Old Post 06-10-2008 v 18:51 PM
xender je offline   Profil uživatele xender   Find more posts by xender   Foto galerie člena xender   Click here to Send xender a Private Message   Add xender to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: PaTaMatHOMEbox-fucking 1000W in new home Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od pestouniii

HNOJIVA A PRIDAVKY:

Advanced Hydroponic 1,2,3 v 5l baleni
pridavky od Advandcu root, enzymes, excelator a final
PK 13-14 od b cuzzu
Bloombastic od b cuzzu
Booster od b cuzzu na rust
Hesi vitamin kapky
Plagron Phyt-amin
CO2 tabs
Kyselina od hesi na kvet a rust
Postriky proti plisnim a dalsim srackam
H2O2
dal uz nevim

SYSTEM:

hydro drip
v XL je 5 a v L jsou 4 lybra truhliky
ke kazdy kyce vede jedna kapilara a na rohozi jsou 4 kytky
cerpadla, hodiny, hadice atd....

Zdarec, koukám že výbavu máš slušnou, jen mám dotaz, na co tablety co2 když máš pk13/14, se nemá míchat.
Drip jedu a můžu ti říct že 5 truhlů a ty 4 jsou moc. osobě bych v každým systému jeden ubral a udělal dvojitý kapiláry, což já nemám protože rozvod upgraduju až pro další pěst, ale pokud začínáš tak to ještě uprav. ať se daří

Old Post 07-10-2008 v 07:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od pestouniii
Claune - cus no urcite ubravat truhliky nebudu. proc by melo byt spatny mit vic kytek??? a na to misto to neni nic extra. nevim kolik rezu mi prezije pac mam zas problem s houbou takze treba nakonec zkonci tri kytky na jedny rohozi, no jeste uvidime..

CO2 se zas pouziva v rustu tak proto

mej see, jinak diky zajem

Já myslel že máš tyhle tablety http://klecka.cz/growshop/Hnojiva_a...ombuilder.html# ty e s pk13/14 nemaj míchat.
No podle mě čím víc kytek, tím hůř se prosvětlej, je z toho hafo křoví a světlo neleze dolu, se to musí často stříkat a navíc kytky nejsou moc silný, lepší míň a pořádný stromy toť můj názor.

Old Post 08-10-2008 v 12:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
niemand007
Stálý Člen

Karma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% PěstitelskáKarma uživatele niemand007 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

hodně kytek pouze technikou sog. jinak je to o spoustě ničeho

jsem hroznej zmrd a chci bejt nejlepší kámoš tvýho nejlepšího kámoše. ale tebe nemám rád, ty blbečku
mamkárna002
3xNebula,400W,bubler10L
metr čtvereční
táta tě zabije!
jak jsem se na to vysral a přešel na drip
Thread no.040125

Old Post 08-10-2008 v 18:47 PM
niemand007 je offline   Profil uživatele niemand007   Find more posts by niemand007   Foto galerie člena niemand007   Click here to Send niemand007 a Private Message   Add niemand007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás