Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-konecne se mi podarilo dat vsechny veci dohromady tak jak jsem chtel. predstavuju vam moje new homeboxy na ktere jsem makal cely prazky abych mohl konecne poradne pestovat je mi jasny ze nejaky veci jsou zbytecne predrazeny treba jako a-wingy ale i tak jsem chtel mit vsechno ve skrini tip-top
-a ted postupne co jsem vsechno pouzil...........
SKRINE:
Homebox XL a Homebox L
HNOJIVA A PRIDAVKY:
Advanced Hydroponic 1,2,3 v 5l baleni
pridavky od Advandcu root, enzymes, excelator a final
PK 13-14 od b cuzzu
Bloombastic od b cuzzu
Booster od b cuzzu na rust
Hesi vitamin kapky
Plagron Phyt-amin
CO2 tabs
Kyselina od hesi na kvet a rust
Postriky proti plisnim a dalsim srackam
H2O2
dal uz nevim
SVETLO:
125W usporka ja rust
600W metalhalogen
600W od N-litu s medium a-wingem
400 W GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output s a-wingem
samozrejme vcetne predradniku ktery neznam
VENTILACE A REGULACE:
Ufo 400m3/h s pachacem a regulace ZEWLING1
v elkovym homeboxu to samy ale s mensim odtahem asi 350m3/h
DALSI PICOVINY:
ph a ec merim metry od esencialu
2x digitalni teplomer s vlhkomerem
2x zvlhcovac vzduchu
SYSTEM:
hydro drip
v XL je 5 a v L jsou 4 lybra truhliky
ke kazdy kytce vede jedna kapilara a na rohozi jsou 4 kytky
cerpadla, hodiny, hadice atd....
-stoly na truhliky jsem si stavel sam a byla to pekna fuska.
zatim budou rizky ve vetsim homeboxu kde jsem udelal z netkane textilie pro ne idealni klima, teplota nepresahuje 28C a vlhost se drzi mezi 60 - 80 procenty, svitim na ne 24 hodin denne a kytkam to prospiva mam je prvni den v boxu po dovezeni
-MODELY: 3x AB, 3x Peace Maker a zbytek je White Widow se Skunkem 1 zhruba ve stejnym pomeru, celkem 36 kytek
-jakmile se ukazou prvni koreny ve velkejch kostkach polozim kytky na rohoze a pomalu budu prepinat na kvet, na rustu je chci nechat max 7 dni
-konec kecu a tady jsou fotky
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Naposledy upravil pestouniii 11-10-2008 v 16:04 PM
Advanced Hydroponic 1,2,3 v 5l baleni
pridavky od Advandcu root, enzymes, excelator a final
PK 13-14 od b cuzzu
Bloombastic od b cuzzu
Booster od b cuzzu na rust
Hesi vitamin kapky
Plagron Phyt-amin
CO2 tabs
Kyselina od hesi na kvet a rust
Postriky proti plisnim a dalsim srackam
H2O2
dal uz nevim
SYSTEM:
hydro drip
v XL je 5 a v L jsou 4 lybra truhliky
ke kazdy kyce vede jedna kapilara a na rohozi jsou 4 kytky
cerpadla, hodiny, hadice atd....
Zdarec, koukám že výbavu máš slušnou, jen mám dotaz, na co tablety co2 když máš pk13/14, se nemá míchat.
Drip jedu a můžu ti říct že 5 truhlů a ty 4 jsou moc. osobě bych v každým systému jeden ubral a udělal dvojitý kapiláry, což já nemám protože rozvod upgraduju až pro další pěst, ale pokud začínáš tak to ještě uprav. ať se daří
Původní příspěvek od pestouniii Claune - cus no urcite ubravat truhliky nebudu. proc by melo byt spatny mit vic kytek??? a na to misto to neni nic extra. nevim kolik rezu mi prezije pac mam zas problem s houbou takze treba nakonec zkonci tri kytky na jedny rohozi, no jeste uvidime..
CO2 se zas pouziva v rustu tak proto
mej see, jinak diky zajem
Já myslel že máš tyhle tablety http://klecka.cz/growshop/Hnojiva_a...ombuilder.html# ty e s pk13/14 nemaj míchat.
No podle mě čím víc kytek, tím hůř se prosvětlej, je z toho hafo křoví a světlo neleze dolu, se to musí často stříkat a navíc kytky nejsou moc silný, lepší míň a pořádný stromy toť můj názor.