Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pěstitelé,
chtěl bych založit thread o modelu, který nejsnáze plesnivý, posílejte sem nějaké vaše postřehy, např. kde jste to pěstovali(in/out), jaká byla genetika atd...posílejte i fotečky napadeny plísní....
Já letos pěstoval GWS, vím že je to velmi citlivá rostlina na tento problém, ale moc jsem tomu nevěřil, kytičky jsem měl ve skleníku a okolo 40. dne mi to začalo, převážně ve velkých palicích pořádně plesnivět, tak proto jsem musel předčasně sklidit....pravděpodobně velká vlhkost a náchylná "bílá odrůda" k tomu dopomohli.
H.
Tenhle tread si myslim je k hovnu pac to je irelevantní, jelikož je tam sposty faktoru od fenotypů, přes výživu, podmínky, půdu a hlavně u outu každá jiná sezóna a v in pokud nejsi idiot tak ti nic nesplesnivý páč každý ví že vzduchotechnika a výměna vzduchu je základ!!
Peace...
Najviac náchylnú odrodu na pleseň, čo sa mal, bola Santa Maria v skleníku. Tam za obeť padli komplet celé rastliny. Ani White Russian to veľmi nevychytával.
Ale už som mal aj jednu noname indiku, ktorá mala veľmi tvrdé šišky a pleseň nechytila. Z toho súdim, že pleseň napadne skôr vodnaté a na pryskyricu veľmi bohaté šišky.
Great White Shark - to sa nečudujem, že chytil pleseň. Mne napadla pleseň najväčšiu šišku (in), na ktorú som sa celú dobu tešil. Dávam to za príčinu vyššej nočnej vlhkosti (do 65 %), pretože ofuk aj odťah je nonstop.
Plesen napada vo vacsej miere indiky, ako som si aj ja vsimol. Su vodnate a nahustene poschodiaa na sebe tomu tiez 2x nepomozu.
Napriklad taky sweet warp je uplne na sracky a na druhej strane bubba gum, palice kompaktne natlacene na sebe, pryskyrice na rozdavanie a ani jedna plesniva palica - takze? Zaklad je mat dobrych rodicov
jen dodam , ze je uplne scestny sem davat treba GWS jen kuli tomu ze to nekomu zplesnivelo ve skleniku, co prosim vas ve skleniku neplesnivi?
myslim ze zalezi spis na podminkach ve kterejch kytka je a z casti na modelu - je to v pomeru tak 80/20
Původní příspěvek od farda jen dodam , ze je uplne scestny sem davat treba GWS jen kuli tomu ze to nekomu zplesnivelo ve skleniku, co prosim vas ve skleniku neplesnivi?
myslim ze zalezi spis na podminkach ve kterejch kytka je a z casti na modelu - je to v pomeru tak 80/20
přesně.skleník bez velmi dobrého odvětrávání nebrat