Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc pěkný fotečky........... hale zajímalo by ně gdyž si chtěl pěstit za co nejmíň tak jak to dopadlo???? Po jak dlouhé hodě si je sklidil jestly teda už a kolik toho bylo a čim si hnojil a tak dál....... K+
To Ant: Vycházel jsem z toho, že moje spotřeba je malá a tedy mi budou stačit 3 malé kytičky. Jel jsem z řízků a měl jsem to v růstárně pod zářivkama. Párkrát zastřihnuto a šup s tim pod 150.Hnojení Kristalonem. Sklizeň po 45 dnech.
To Blaz: Žádnej Bonsajista, bylo to daný modelem. NL se báječně větví. No vlastně jsem tomu trochu pomohl, zavěšoval jsem na větve klíče.
čau kámo,
vypadaj celkem dobře, ale máš je brutálně suchýýý! Ty žlutý listy sou podle mě vod toho. Já bych je suchem už netrápil, naopak pořádně zalejt (kolik deci dáváš denně?) a prěsadit do větších nádob. Jestli teda plánuješ aspoň ještě 2tejdny jejich života, potenciál maj určitě ještě na 4tejdny. Taky mn. pryskyřice nicmoc, ale to by se mělo spravit jestli je přestaneš trápit suchem. Jinak samo K+
To Mut: Sucho bylo řízený (1 týden bez vody a chleba). Vzal jsem to podle toho že NL má na květ zhruba 45 dní. nechal jsem to na 47 a i podle hnědých chloupků to bylo akorát. Teprve potom co jsem to říznul mě napadlo že mohly hnědnout suchem Jenže to už se nikdo nedový. Podle čeho soudíš že by jim ještě 14 dní prospělo??