Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle budu zkoumat, strasne me zajima jak to pod tema zarivkama poroste. Kamos taky vali zarivky a je to teda nic moc, ridke palice atd. Ja testuju osvedcenou variantu 250w HPS, skrin o rozmerech 100x60x150 cm, 2x kompovy vetrak 150m3/h jeden odtah, jeden pritah + ofuk, takovy ten byli vetrak s klipsnou jak ho maji skoro vscvhni B). Zatim delam takovy testik hodil jsem tam kytky co jsem mel za oknem... holky jsou tam 3-ti tyden a ja neverim vlastnim ocim, byly trochu zbrzdene... Jinak at se dari, taky casem prihodim nejake tema i s fotem, ale to az rozjedu novy grow z rizku... zatim se mej chlape a at to roste
No tak chová se to pod těma úsporkama celkem normálně co se týče životního cyklu rostliny. Palice nejsou řídké, tvorba pryskyřice je dostatečná, ale ten výnos je docela malý a malé paličky. Pokud si to neudělal, tak mrkni na "1st in 2008" a uvidíš jak to dopadlo.
Na druhou stranu to stačí a doplatek za elektřinu člověka tolik netrápí jako u těch sodíků
wow... 12 kytek, to bude celkem masakr :-D hele a co třeba koupit tu zářivku 200w? tu mají ne ? cenovej rozdíl je as itak 6 kilek... ale možná bude lepší výsledek..... já si teda samozřejmě myslím že kdyby si tam dal 150 sodík tak to bude super .-)
No uvidíme. Ještě o tom pouvažuju než budu přepínat. Jinak bych byl komukoliv vděčný za poslání rozměrů té 200w do PM. Jak Vás tady tak čtu, tak mám větší chuť jít do toho,ale bojím se, že ji tam nenacpu Mám už teď rezervu tak 2cm jenom
Teda myslim,ze u 70W sodiku bys moc nepreplatil nez u 125w zarivky ne?Mozna by nebyla spatna i ta 150W,co zminoval Fruddy,akorat je pravda ze vice hreje a prostor na umisteni bezpecne od vybojky moc nemas...
Takže dneska přepínáme na květ Trochu mi ujela velikost několika kytiček, protože jsem dělal ještě řezy, tak nejsou tak velké. Mělo by to vyrovnat to, že z těch větších udělám ještě šnicle
Ymi: Jednou petlahví vody zaliju na 2 dny, že to stihne dostatečně proschnout. Ani sem teď na růst moc nehnojil. Jenom 2x phytamin na listy a 2x kristalon. Sice sem ti napsal pm, ale už to napíšu i tady. Na květ jednou týdně 5ml alga bloomu na jednu petku(1,5L). No a od půlky květu 0,5g nadrolené B´cuzz tablety na litr. B´cuzz taky jednou týdně. Nakonec 3-4 flushe. Toť celý můj plán se zálivkou.