Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak bych chtel zalozit thread vasich masinek, gramofonu, sampleru, cd playeru apod. Docela by me zajimalo, kolik lidi z vas hraje pres neco vyse uvedeneho. Ja mam 2 roky Numark TT1650 , ale uz docela dlouho uvazuji o koupi neceho jineho. Chtel bych urcite Technics MK 1210, ale zatim mam nasetreno hodne malo na tyhle stroje. K tomu pisnete, co preferujete za styl hrani, a jakej druh muziky hrajete.
Ja osobne miluju HardTekno s psychadelickyma samplema. A docela se mi libi i PumpIn Hardtek, ale mam malo LP.
Naposledy upravil Happy_Mirec 20-09-2008 v 15:29 PM
Ahoj, no ja kupuji jenom od lxrecords. Nemam zatim zadne zkusenosti se zahranicnimi vinyl shopy. Estli znas nejakou stranku, postni ji kdyztak sem pls. Znam jednu: www.TEKNOSHOP.biz
A jinak dark DnB je fakt good music
Naposledy upravil Happy_Mirec 20-09-2008 v 14:34 PM
Hoj tak ja tu mam tiez nejake taniere, gramofony Reloop RP-4000 M3D a mixak Reloop RMX-40 DSP BlackFire Edition. Bohuzial zatial nie su financie na poriadne audio takze to pustam cez notebook do 2.1 speakerov logitech co je celkom ubohe.. na trening ale zatial staci . Ak by mal inac niekto zaujem (idealne Brno), ten mixak predavam za 7990,- (o liter menej nez novy) mam ho pol roka a je v perfektnom stave. Som s nim spokojny, ale chcem kupit uplne rovnaky model s dvoma USB portami navyse.. hravam inac dramenbejs.. zatial . USB mixak prinesie slobodu a hlavne sampliky . Laka ma skusit psytrance, stve ma ze nie je na vinyloch ale aj tak neviem ci by ma bavilo to hravat.. pocuvam rad
potrebuju helpnout z vyberem gramcuc u zacit hrat a tak ci pro zacatek neco levnejsiho treba i bazarovky ale nivim co vse potrebuju kdyz chcu elat do hip hopu dik za odpovedi piste prosim pm
To Sagus:
Ahoj, presne takovou sestavu, jako mas, docela posledni dobou planuji. Gramofony s pritlacnym momentem 1600kg/cm......to je jen o 100kg/cm min, nez maji technicsy. A mix. pult......jako vsechny sou to kopie PIONERA, ale na tenhle od RELOOPA je prej nejmin reklamaci, tak asi neco vydrzi.....narozdil od BEHRINGERA DJX700.....ten nebrat.
To Host: Ty vole....to sou snad jeste stary teslacky gramo? Raritka opravdu.
Gramoffffoneonenon-mám gramce už od prváku-to jsem si napřed koupil jetý a mixák z bazaru, pak mi to začlo bavit, začal jsem sbírat desky ale Moc jsem si před lidma nezahrál,- jsem spíše takovej undergroundovej sběratel, občas uděláme se známýma nějakou menší akcičku u někoho, mam hlavně Jungle desky (asi 60), Tekkno(10), Starej breakbeat taky 10, a spoustu jazzů, který jsem zachránil před zkázou-popelnicí
Mix Vestax , gramce Omnitronic
Zdarec,taky hraju na gramce,mám rád stary tribe a hardtek placky,většinou kupuju od lidí už jety,a nebo objednáváme z toolboxrecords,nebo toonzshop..
gramce mám vestax pdx3000,mix pioneer djm600 a na odposlech malá bestie mackie srm450..má zvuk fakt luxusní,na to že je to plasťák..mam v plánu koupit ještě jednu,ať to mam stereo