Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » DURBAN nechce kvitnut
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
LSD-3D
Stálý Člen

Karma uživatele LSD-3D - 46% PěstitelskáKarma uživatele LSD-3D - 46% Pěstitelská

DURBAN nechce kvitnut Příspěvek č. 1

Je normalne ze my este nekvitne durban poison od nirvany ?.rastliny su velke asi 3m a nic ani naznak

Old Post 15-09-2008 v 20:35 PM
LSD-3D je offline   Profil uživatele LSD-3D   Find more posts by LSD-3D   Foto galerie člena LSD-3D   Click here to Send LSD-3D a Private Message   Add LSD-3D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

hohhoho to mas teda peknou smulu, mozne to je mi jednou ikdys ne durban, ale neco jinyho taky nekvetlo kosnul jsem to na mliko v pulce rijna protoze to nemelo cenu.....

Old Post 15-09-2008 v 21:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

podivny... ja mam taky durban, sic ne od nirvany, ale uz bude pomalu hotovej... asi ti poslali neco jinyho

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 15-09-2008 v 22:10 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

lsd..foto?

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 16-09-2008 v 07:30 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papin
Nový Člen

Karma uživatele papin - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ja mam taky Durban od Nirvany, klicivost 100%, pomer samci:samice 5:5. Kvete mi to teprve tak 3 tydny (samice o par dni min), ale to proto, ze jsem kvuli svoji nezkusenosti kytky trapil na balkone, kde uz po tom, co hodne vyrostly, nemely moc dobry podminky.
Zkus sem dat fotky, ty reknou vic...

Old Post 16-09-2008 v 09:22 AM
papin je offline   Profil uživatele papin   Find more posts by papin   Foto galerie člena papin   Click here to Send papin a Private Message   Add papin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

kdy už si lidi uvědomí, že Nirvana je vomrd. je to asi jako semínka z pátý ruky a nikdo neví co z toho vyleze.

nevim kde pěstuješ, ale jestli to začne v blízké době kvést, ještě by z toho něco být mohlo.

to papin: z tvého příspěvku usuzuji, že pěstuješ samice a samce. Dohromady?

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 16-09-2008 v 11:05 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

a kdyz Durban poison tak urcite od Dp a feminizovany na venek..je to luxus...a jistota kvality

Old Post 16-09-2008 v 13:53 PM
papin
Nový Člen

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od kamil
to papin: z tvého příspěvku usuzuji, že pěstuješ samice a samce. Dohromady?

Mel jsem je dohromady, protoze podle preflowers jsem si netroufnul zkosit domnely samce. Po tom, co se samcum udelaly koule, jsem je zlikvidoval. Jeden se mi teda malem otevrel, zacal kvyst az o neco pozdej nez ten zlikvidovanej zbytek, tak jsem si ho nevsim, ale stihnul jsem to

Takhle uz bych to priste delat nechtel, ale podle preflowers jsem si nebyl u zadny kytky 100% jistej, delat klon z kazdy kytky a pak ho donutit vykvest mi prislo dost narocny - nemam skrin, tak bych to musel zakrejvat a nevymyslel jsem, jak to zakrejvani inteligentne udelat. Pristi rok bych sel bud do feminizovanejch semen (treba ten feminized DP co tu o nem psal radvanced), nebo do klonu... ale zase jsem v nejakym threadu cetl, ze fiminizovany odrudy jsou celkove nachylnejsi...

Naposledy upravil papin 16-09-2008 v 14:46 PM

Old Post 16-09-2008 v 14:41 PM
papin je offline   Profil uživatele papin   Find more posts by papin   Foto galerie člena papin   Click here to Send papin a Private Message   Add papin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kripalu
Stálý Člen

Karma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od radvancan
a kdyz Durban poison tak urcite od Dp a feminizovany na venek..je to luxus...a jistota kvality

Dozraje Durban poison od DP i na Vysočině ?

Old Post 17-09-2008 v 07:25 AM
kripalu je offline   Profil uživatele kripalu   Find more posts by kripalu   Foto galerie člena kripalu   Click here to Send kripalu a Private Message   Add kripalu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

proc by nemel....... ???

Old Post 17-09-2008 v 08:13 AM
Host
Host

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od papin

ale zase jsem v nejakym threadu cetl, ze fiminizovany odrudy jsou celkove nachylnejsi...

to jsou ale femini od Dutch passion a modely Khola durban poison jsou fakt povedeny modely...kdyz jich vysazis venku na zacatku kvetna tak jim nehrozi skoro ziadne stresy ( to je ten duvod proc se delaj hermace )
Pozri jsi grow report tyhle 2 odrud v Encyklopedii a budes vedet co a jak

Old Post 17-09-2008 v 08:15 AM
kripalu
Stálý Člen

Karma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% PěstitelskáKarma uživatele kripalu - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

citace:
proc by nemel....... ???

Už jsem četl pár příspěvků od lidí, kterým Durban začal kvést pozdě a potom nedozrál.
Na Vysočině jsou jiné podmínky a studenější klima, než třeba na Moravě.

Zatím pěstuju no name a ten kvete v pohodě. Tak bych si nerad pořídil na příští rok značkové odrůdy, které by mi potom nedozrály.
Nevím, možná se to týkalo pouze Durbanu od Nirvany.

Old Post 17-09-2008 v 11:49 AM
kripalu je offline   Profil uživatele kripalu   Find more posts by kripalu   Foto galerie člena kripalu   Click here to Send kripalu a Private Message   Add kripalu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papin
Nový Člen

Příspěvek č. 13

Diky, mrknu na to

citace:

to jsou ale femini od Dutch passion a modely Khola durban poison jsou fakt povedeny modely...kdyz jich vysazis venku na zacatku kvetna tak jim nehrozi skoro ziadne stresy ( to je ten duvod proc se delaj hermace )
Pozri jsi grow report tyhle 2 odrud v Encyklopedii a budes vedet co a jak

Old Post 17-09-2008 v 11:56 AM
ammpot
Nový Člen

Karma uživatele ammpot - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

nazdar, tiež mám problém so začatím kvetu u durbanu od nirvany, pred pár dňami som si myslel že už každým dňom by mohol začat, ale počasie sa nečakane zhoršilo (10-15 stupňou u nás nič moc)

Naposledy upravil ammpot 17-09-2008 v 14:06 PM

Old Post 17-09-2008 v 14:00 PM
ammpot je offline   Profil uživatele ammpot   Find more posts by ammpot   Foto galerie člena ammpot   Click here to Send ammpot a Private Message   Add ammpot to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ammpot! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD-3D
Stálý Člen

Karma uživatele LSD-3D - 46% PěstitelskáKarma uživatele LSD-3D - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

no ja som sa bol neska pozret na policko a vyzera to tak ze koncom septembra robim za kotol mlieka . Nic stale nic tu na slovensku to s pocasim nevyzera ruzovo

Old Post 17-09-2008 v 19:31 PM
LSD-3D je offline   Profil uživatele LSD-3D   Find more posts by LSD-3D   Foto galerie člena LSD-3D   Click here to Send LSD-3D a Private Message   Add LSD-3D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 16

hosi tak tady uz cekani asi nepomuze..... mliko dokud nechytnou plisen

Old Post 17-09-2008 v 22:17 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás