Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hohhoho to mas teda peknou smulu, mozne to je mi jednou ikdys ne durban, ale neco jinyho taky nekvetlo kosnul jsem to na mliko v pulce rijna protoze to nemelo cenu.....
Ja mam taky Durban od Nirvany, klicivost 100%, pomer samci:samice 5:5. Kvete mi to teprve tak 3 tydny (samice o par dni min), ale to proto, ze jsem kvuli svoji nezkusenosti kytky trapil na balkone, kde uz po tom, co hodne vyrostly, nemely moc dobry podminky.
Zkus sem dat fotky, ty reknou vic...
Původní příspěvek od kamil to papin: z tvého příspěvku usuzuji, že pěstuješ samice a samce. Dohromady?
Mel jsem je dohromady, protoze podle preflowers jsem si netroufnul zkosit domnely samce. Po tom, co se samcum udelaly koule, jsem je zlikvidoval. Jeden se mi teda malem otevrel, zacal kvyst az o neco pozdej nez ten zlikvidovanej zbytek, tak jsem si ho nevsim, ale stihnul jsem to
Takhle uz bych to priste delat nechtel, ale podle preflowers jsem si nebyl u zadny kytky 100% jistej, delat klon z kazdy kytky a pak ho donutit vykvest mi prislo dost narocny - nemam skrin, tak bych to musel zakrejvat a nevymyslel jsem, jak to zakrejvani inteligentne udelat. Pristi rok bych sel bud do feminizovanejch semen (treba ten feminized DP co tu o nem psal radvanced), nebo do klonu... ale zase jsem v nejakym threadu cetl, ze fiminizovany odrudy jsou celkove nachylnejsi...
Původní příspěvek od papin
ale zase jsem v nejakym threadu cetl, ze fiminizovany odrudy jsou celkove nachylnejsi...
to jsou ale femini od Dutch passion a modely Khola durban poison jsou fakt povedeny modely...kdyz jich vysazis venku na zacatku kvetna tak jim nehrozi skoro ziadne stresy ( to je ten duvod proc se delaj hermace )
Pozri jsi grow report tyhle 2 odrud v Encyklopedii a budes vedet co a jak
Původní příspěvek od radvancan proc by nemel....... ???
Už jsem četl pár příspěvků od lidí, kterým Durban začal kvést pozdě a potom nedozrál.
Na Vysočině jsou jiné podmínky a studenější klima, než třeba na Moravě.
Zatím pěstuju no name a ten kvete v pohodě. Tak bych si nerad pořídil na příští rok značkové odrůdy, které by mi potom nedozrály.
Nevím, možná se to týkalo pouze Durbanu od Nirvany.
to jsou ale femini od Dutch passion a modely Khola durban poison jsou fakt povedeny modely...kdyz jich vysazis venku na zacatku kvetna tak jim nehrozi skoro ziadne stresy ( to je ten duvod proc se delaj hermace )
Pozri jsi grow report tyhle 2 odrud v Encyklopedii a budes vedet co a jak
nazdar, tiež mám problém so začatím kvetu u durbanu od nirvany, pred pár dňami som si myslel že už každým dňom by mohol začat, ale počasie sa nečakane zhoršilo (10-15 stupňou u nás nič moc)
no ja som sa bol neska pozret na policko a vyzera to tak ze koncom septembra robim za kotol mlieka . Nic stale nic tu na slovensku to s pocasim nevyzera ruzovo