Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Help?!pls!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
PSY-DUCK
Nový Člen

Karma uživatele PSY-DUCK - 41% Pěstitelská

Dotaz Help?!pls!! Příspěvek č. 1

prosím o rychlou pomoc!!

info:kytizz doma na terase ve 40l bečce +-35 dní v květu(nedozrála!!!),na mě celkem dobrej model nechci ho kosit předčasně,ale sleduju teploty u nás na již.moravě.ve dne 12-15 stupňů+většinou zataženo,v noci kolem 8-9 stupňů.potřebuju min.10, při nejlepším 20 dní na dozrátí.co mám dělat??mám kosit předčasně a smířit se s tím že jsem to prostě nestihl?nebo tu mám možnost dát kytku dozrát domů za okno,ale nevím jestli to má vůbec nějakej efekt?nebo jestli je to ztráta času?předem díky moc za odpovědi...nikde jsem to tady nenašel..

peace..

čmelák má plochu křídel 0,7 cm ctverečního a průměrnou váhu 2,5 gramu,podle zákonů aerodynamiky je nemozné aby za těchto podmínek létal.čmelák to ale neví a přesto létá.dělejte to jako čmelák..

Old Post 14-09-2008 v 09:41 AM
PSY-DUCK je offline   Profil uživatele PSY-DUCK   Find more posts by PSY-DUCK   Foto galerie člena PSY-DUCK     Add PSY-DUCK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mad_balu
Stálý Člen

Karma uživatele mad_balu - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

1. vídíš ješte kolem sebe že by někdo panikařil ( odpověď na tvou otázku)
2. co z toho budeš mít když to teď pokosíš ? rozhodně mín než když to necháš ještě venku
3. zatím sníh nepadá a ta tvoje rostlinka to rozchodí stejně jako rostlinky všech
4. já taky nepanikařím

jinak GL a ještě čekej

Old Post 14-09-2008 v 10:29 AM
mad_balu je offline   Profil uživatele mad_balu   Find more posts by mad_balu   Foto galerie člena mad_balu   Click here to Send mad_balu a Private Message   Add mad_balu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 3

Úplně zbytečná panika, pěkně v klídku nech kytku dozrát, není vůbec žádnej důvod plašit kvůli teplotám.

Old Post 14-09-2008 v 10:32 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PSY-DUCK
Nový Člen

Příspěvek č. 4

oukej dik moc,sorry za zbytečnej chaoz ale četl jsem tu ve faq:pod
15 stupňů ve dne=negativní efekt pro růst..a v noci pod 10 stupňů=negativní efekt pro růst.tak mě to rozhodilo..

čmelák má plochu křídel 0,7 cm ctverečního a průměrnou váhu 2,5 gramu,podle zákonů aerodynamiky je nemozné aby za těchto podmínek létal.čmelák to ale neví a přesto létá.dělejte to jako čmelák..

Old Post 14-09-2008 v 10:35 AM
PSY-DUCK je offline   Profil uživatele PSY-DUCK   Find more posts by PSY-DUCK   Foto galerie člena PSY-DUCK     Add PSY-DUCK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mad_balu
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

loni mi 4 kytky zůstaly do 22. listopadu a to už byla pane kosa ale stálo to za ten risk !!!

Old Post 14-09-2008 v 10:54 AM
mad_balu je offline   Profil uživatele mad_balu   Find more posts by mad_balu   Foto galerie člena mad_balu   Click here to Send mad_balu a Private Message   Add mad_balu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od PSY-DUCK
oukej dik moc,sorry za zbytečnej chaoz ale četl jsem tu ve faq:pod
15 stupňů ve dne=negativní efekt pro růst..a v noci pod 10 stupňů=negativní efekt pro růst.tak mě to rozhodilo..

Jo, ale teď nejseš na růstu, ale v květu

Old Post 14-09-2008 v 11:07 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mad_balu
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

to je to co jsem nechtěl napsat že me za to každej ukamenuje že kvetení je neco jíneho jak růst

Old Post 14-09-2008 v 11:14 AM
PSY-DUCK
Nový Člen

... Příspěvek č. 8

to jsem si taky myslel,nic méňě jste mě přesvědčili,kytka zůstáva venku,díky moc za rady..peace a pěstu zdar...

Old Post 14-09-2008 v 11:30 AM
Trawa.cz
Stálý Člen

Karma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Taky se trochu bojim o kytiz, protože by podle seedbanky měly kvést eště cca 45 dní. Nechám co to pude a přinejhoršim bude mlíko

Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic.
zahrádkovej out 2008
ať to roste

Old Post 14-09-2008 v 15:22 PM
Trawa.cz je offline   Profil uživatele Trawa.cz   Find more posts by Trawa.cz   Foto galerie člena Trawa.cz   Click here to Send Trawa.cz a Private Message   Add Trawa.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trawa.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

jediné čeho by bylo se oprávněné obávat v tomto období (mlhy, déšť -vlhko)je plíseň. na ranní mrazíky je ještě čas, ale radši sledujte počasí.

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 14-09-2008 v 15:28 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
palinoch
Stálý Člen

Karma uživatele palinoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

ja wdovu necham este 2 tyzdne, mozno viac. Chees tak 1,5 tyzdna mozno 2.

Old Post 14-09-2008 v 15:29 PM
palinoch je offline   Profil uživatele palinoch   Find more posts by palinoch   Foto galerie člena palinoch   Click here to Send palinoch a Private Message   Add palinoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chiss
Nový Člen

Karma uživatele Chiss - 40% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 12

Pocujte posledne 2 dni sa u nas volako znizila teplota cez den 12 a v noci 1.5-3 stupne co myslite vydrzia to? mam to seknut alebo co sa da este urobit?

a este aby toho nbolo malo zacalo liat ako sialene.

Naposledy upravil Chiss 15-09-2008 v 09:57 AM

Old Post 15-09-2008 v 09:45 AM
Chiss je offline   Profil uživatele Chiss   Find more posts by Chiss   Foto galerie člena Chiss   Click here to Send Chiss a Private Message   Add Chiss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

u nas se teda ze vcera na dnesek taky pekne ochaldilo a celej den jen chcije a je zima ja doufam ze se tam nahore umoudrej a daj nam jeste cas aspon do konce rijna....

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 15-09-2008 v 15:26 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pikap108
Stálý Člen

Karma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

No taky jsem jeste zvedav jak to vsechno dozraje.Co jsem se dival na dlouhodobou predpoved tak to nebude zadna slava.Snat se ty nase rosnicky zase spletou.Jinak to nevidim na dobrou sklizen.Hodne silnej vitr a jeste ten zasranej dest.Dneska jsem se byl podivat a kytky maji co delat aby to ustaly a hlavne unesly.Je tam jak na vetrne hurce,aspon u nas na jihu.Kazdopadne dokud se neobjevi plisen nesklizim,pestu zdar

Old Post 16-09-2008 v 09:39 AM
pikap108 je offline   Profil uživatele pikap108   Find more posts by pikap108   Foto galerie člena pikap108   Click here to Send pikap108 a Private Message   Add pikap108 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaneh bosm
Nový Člen

Karma uživatele kaneh bosm - 0% Pěstitelská

Re: Help?!pls!! Příspěvek č. 15

citace:
Původní příspěvek od PSY-DUCK
prosím o rychlou pomoc!!

info:kytizz doma na terase ve 40l bečce +-35 dní v květu(nedozrála!!!),na mě celkem dobrej model nechci ho kosit předčasně,ale sleduju teploty u nás na již.moravě.ve dne 12-15 stupňů+většinou zataženo,v noci kolem 8-9 stupňů.potřebuju min.10, při nejlepším 20 dní na dozrátí.co mám dělat??mám kosit předčasně a smířit se s tím že jsem to prostě nestihl?nebo tu mám možnost dát kytku dozrát domů za okno,ale nevím jestli to má vůbec nějakej efekt?nebo jestli je to ztráta času?předem díky moc za odpovědi...nikde jsem to tady nenašel..

peace..

///

Old Post 16-09-2008 v 14:41 PM
kaneh bosm je offline   Profil uživatele kaneh bosm   Find more posts by kaneh bosm   Foto galerie člena kaneh bosm   Click here to Send kaneh bosm a Private Message   Add kaneh bosm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaneh bosm
Nový Člen

Karma uživatele kaneh bosm - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Přesne tak: neni třeba byt histerický, ješte je dost času. Popř. existuje přípravek Ripen. Das do zalivky a do 10 dnu rostlina dozraje by padaly trakare

///

Old Post 16-09-2008 v 14:43 PM
kaneh bosm je offline   Profil uživatele kaneh bosm   Find more posts by kaneh bosm   Foto galerie člena kaneh bosm   Click here to Send kaneh bosm a Private Message   Add kaneh bosm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-08-2005 - Help pls - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás