Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem,chtěl bych začít pěstovat.K dispozici mám studený sklep o rozměrech: délka 3.8m,šířka 1.6m,víška 2m.
Jedno malé okno.
Na vše mám 10000kc.
Objednané mám Aurora Indica,Top44,Papaya
Prosím napište veškeré rady od základů.
Děkuji
A nechces ten box domu aj treba namontovat a aby ti v tom nekdo vypestoval?? Hledej panacku,hledej Treba tady je podobny projekt ale na to ti asi 10k stacit nebude. Tak si procitej thready atd.. a koukej se,ovsem asi necekej ze ti tady nekdo nadiktuje seznam veci co si mas poridit. Protoze, jeste jednou opakuji to tady dozajista nekde je.
zdar ja sem natom veliice podobně
ted mam vesklepě kolem 20°C ve tmě což je akorát
okno zadělej nějakym molitanem a včechno pokrej koberci, pokud maš nějakety staré
jinak jesly te neomezuje Watáž tak 2* 400SHPS je jasná volba
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley