Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » El Nino
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
<MarTri>
Stálý Člen

Karma uživatele <MarTri> - 72% Pěstitelská

Obecné El Nino by <MarTri> 08 Příspěvek č. 1

High,

tohle byl muj prvni indoor grow

Vybaveni:

HSP 600W+COOL TUBE+UFO 430m3/h, KLIPSNOVY VETRAK

Hnojky:

AHcka jako zalivka

Phytamin+Reproforte od Plagronu

Roots a enzymy od AH

Green Sansation

Osazenstvo:

4xAK (z rizku) a 3x El Nino (semena)

---

Neni moc fotek, protoze me to poprvy nejak moc nevzalo a fotil jsem jen telefonem.

EL NINO SECOND SESSION UPDATE ZDE:

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=37626

Tohle makro uz je foceny lepsim strojem, ale bohuzel momentalni limit uploadu Groweru je jen 150 kb, takze no full scale

Na konci minulyho growu jsem bojoval se spydermates..maly svinky, ktery vysavaly kytky a jen tak tak to stihlo dokvest...

Sem si myslel ze sem se jich zbavil, jenze asi prezili a pak napadly i druhej grow v rustu a takhle dopadli po zasahem insekticidu KARATE-mozna jsem to trosku prehnal s davkovanim, ale 80% tohodle stavu zaridily ty mrchy

Takze tyhle zubozeny rizky jsem daroval, protoze jsemn astesti mel v lihni jeste zasobu 9ti dalsich kousku + 2 co byly min v katastrofickym stavu

Takze ted novy Grow 11x EL NINO, jak je videt na fotkach.

Jedu v hline od Plagronu

VYBAVENI:

nove veci:
-6m2 diamantky
-Zvlhcovacka-1dl/h+Dalsi klipsnovy vetrak pro rozfoukavani mlhy

-Novy Awing 100x70 cm2

* vytvoril jsem si A-wing po domacku, v groweru jsem si zmeril rozmer toho nejvetsiho Awing a podle toho jsem potom naohybal plech a vylepil ho diamantkou, provrtal a prisrouboval jsem k tomu COOL TUBE s odtahem UFO 430m3/h
---
-pritah vzduch do mistnosti zarizuje UFO 280m3/h
-pritah do skrine pasivni

HNOJKY:

-Jedu opet AHcka jako zalivku
-Phytamine&Reproforte od Plagronu na postrik
-Enzymy /ted presne nevim, musim se podivat na znacku/
-Nitrozyme do zalivky i na postrik /Davam vetsinou az 3 dny po phytaminu/
-Greensansation na konec kvetu

VLHKOST, TEPLOTA, PH

Vlhkost se ted snazim drzet na max, takze zvlhcovacka jede 1h-ON/1h-OFF mode(predevcirem prepnuto na kvet)

Teplota 25-27 den/22-24 noc

*k tem ahackum..uz takhle mam problem s PHckem, po odstati ma voda pres 7ph a kdyz to nahnojim, tak skoro nestaci scale takze to snizuju PH- od AH. Do predvcerejsiho prepnuti to bylo na 5.8, ted to trosku prizvednu cca na 6.2.

Naposledy upravil <MarTri> 25-09-2008 v 01:31 AM

Old Post 02-09-2008 v 13:09 PM
<MarTri> je offline   Profil uživatele <MarTri>   Find more posts by <MarTri>   Foto galerie člena <MarTri>   Click here to Send <MarTri> a Private Message   Add <MarTri> to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zizik
Stálý Člen

Karma uživatele zizik - 95% PěstitelskáKarma uživatele zizik - 95% PěstitelskáKarma uživatele zizik - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zdar ten prvni grow se ti moc poved, skoda ze neni vic fotek muzu se te zeptat kolik si sklidil? a mel si drip nebo si zalejval rucne? dik a GL pri dalsim growu

Giggity giggity goo

Misty
Spice, Northern Lights, Maple Leaf

Old Post 02-09-2008 v 18:02 PM
zizik je offline   Profil uživatele zizik   Find more posts by zizik   Foto galerie člena zizik   Click here to Send zizik a Private Message   Add zizik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
<MarTri>
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Ahoj, dikezz, ta sklizen byla 0.4 g/watt pri sestikouli, takze zas tak famozni to nebylo, na zacatku chybelo spoustu veci..znas to.

Ted uz jsem celkem ready a mam vice mene vsechno pochystany, vcetne novyho fotaku.
Jel jsem mix hliny s keramzitem a perlitem. Zalejvani jsem resil tak 1/2 na 1/2. Mam zalejvani vyreseny pres casovac a kapilary. (nafotim o vikendu)a bubbler kterej provzdnusnuje vodu.

Naposledy upravil <MarTri> 02-09-2008 v 22:29 PM

Old Post 02-09-2008 v 18:05 PM
<MarTri> je offline   Profil uživatele <MarTri>   Find more posts by <MarTri>   Foto galerie člena <MarTri>   Click here to Send <MarTri> a Private Message   Add <MarTri> to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Pic zajímalo by mně jak ti chutnalo EL NINO a jak je silný sám ho mám nachystaný od GREENHOUSE.díkec

Old Post 04-09-2008 v 17:42 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
<MarTri>
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Cau, vzhledem k tomu ze ta prvni sklizen nebyla uplne stoprocentni (napadeni spydermates) bych to nerad hodnotil.
Nicmene je to docela plny pryskyrice. Nevim, jestli by to tak bude i tenhle grow, ale nebylo to zas tak sutrovity jako to AK.
Po rozdrceni je to hodne aromaticky.

Jsem drajva jak McGajva, myslim na vsechno jak Alzhajma...

Old Post 07-09-2008 v 20:43 PM
<MarTri>
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

BTW ja mel ty semena taky od Greenhouseseeds.com z Amstru

5 semen stopro samice a 100 pro klicivost

Jsem drajva jak McGajva, myslim na vsechno jak Alzhajma...

Old Post 07-09-2008 v 23:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás