Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidičky ja jsem pěstoval minulí rok u me babičky na vesnici a po te co viděla jak mi kytičky krásně rostou a jak krásne vypadají tak si mojí kytičku přivlastnila a udělala si krásné zákoutí....
No vzdyt se na to podívejte. Lepší než tam mít naskládané dřevo nebo cihly, které tam (jen tak mimochodem) byli než jsem je vyházel a zúrodnil to tam :-))
Letos mi tam už kouká o5 mainká kytička a babička se už těší jak to tam bude krásne naaranžované :-)))
Pokud si pověsíte takto v autě na zrcátko paličku tak je v létě během hodiky suchá a i krásně vypadá a jeste lépe voní. Až vás ten přívěsek prestane bavit tak zastavte a zahulte si :-)))
Cool nápad ne ?! Splní to vlastně zároven okrasné hledisko, je to náhrada osvěžovače vzduchu, usuší se to a hned se to i ochutná......
PS: jinak pozor na POLICISTY .... nevím jak by se zachovali.
Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?