Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Nový zákon policii usnadní vtrhnout lidem do soukromí..REALNE OHROZENI?!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Vidis v tom realne nebezpeci?
Bohuzel ANO
Ne v praxi to nebude fungovat
Mam to v p**i...
...me se to netyka...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Nový zákon policii usnadní vtrhnout lidem do soukromí..REALNE OHROZENI?! Příspěvek č. 1

http://www.novinky.cz/clanek/147828...o-soukromi.html

Jako malo jsem koukal...nemeni se nas stat nahodou v cipovou eru?...Uz nemam slov k tomu jak to zde vypada...

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 22-08-2008 v 10:46 AM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanacka
Nový Člen

Karma uživatele hanacka - 93% PěstitelskáKarma uživatele hanacka - 93% PěstitelskáKarma uživatele hanacka - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

njn uz nemuzem palit vlhke listy

Old Post 22-08-2008 v 11:18 AM
hanacka je offline   Profil uživatele hanacka   Find more posts by hanacka   Foto galerie člena hanacka   Click here to Send hanacka a Private Message   Add hanacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No do píči, tohle mě dostalo: "udání sousedů, že na party ve vedlejším bytě mohou být konzumovány drogy" co je jim kurva po tom co si konzumuju.

show must go on

Old Post 22-08-2008 v 11:43 AM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Re: Re: Nový zákon policii usnadní vtrhnout lidem do soukromí..REALNE OHROZENI?! Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od imugnio

Když vemu tuto situaci:
Soused mi zapálí naschvál mokré lisí pod nosem (tipuji že to bude naschvál, protože pokud jsem soused a nedokážu se s ním domluvit na tom aby to listí pálil v době kdy tam nejsem asi nebude něco moc kosher) a co mám tedy dělat? mám se tam nechyt vyčmoudit jen proto že policie nemůže vstoupit na jeho pozemek dokud nemá povolení....

A co třeba tahle situace:
Mám souseda důchodce, který do všeho strká nos.Když hrála Slávka s Arsenalem trošku jsme si zařvali, no samozřejmě že zavolal policajty.Kluci přijeli, ale jediné co mohli bylo "dobrý den, máme tady hlášení bla bla bla" a šli do prdele. Od 1.ledna ti vlezou do bytu, když budou chtít.

show must go on

Old Post 22-08-2008 v 11:49 AM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmartPain
Nový Člen

Karma uživatele SmartPain - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Je zapotřebí brát zákon jako celek,tzn.že tím dojde k potlačení lidských práv a svobod každého občana v této zemi.A takto je zapotřebí to bohužel vnímat.

Konopí jako lék

Old Post 22-08-2008 v 11:53 AM
SmartPain je offline   Profil uživatele SmartPain   Find more posts by SmartPain   Foto galerie člena SmartPain   Click here to Send SmartPain a Private Message   Add SmartPain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

imugnio

IMHO jsem se ptal na to jestli je nejake realne ohrozeni (udani nesmslne vec ia jen takova mala domovni prohlidka a tak )...sice jsem cetl ze kdyby meli navstivit vsechny lidi co kdo kdy udal nedelali by nic jineho ...no ale ted s touhle novou pravomoci nebudou muset mit soudni povoleni...(my si to tu jen zbezne projdem ze ano )...

zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 22-08-2008 v 12:22 PM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

imugnio

okud žiješ v souladu se zákonem, nemáš se proč bát návštěvy policie v Tvém bytě

Vis..kdybych byl na fore o akvaristice tak nezakladam tenhel thread

Taky jde hodne o princip...Uz jen to ze KDYKOLIV jen na pitome UDANI te muze nekdo prijit prohledat?!...........Nepripomina ti to NECO co uz tu bylo?!.................

zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 22-08-2008 v 12:39 PM
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

imugnio:...jeste je tady varianta, ze jsem spokojeny 40-ti lety clovek, ktery nema co skryvat, ale PCR domu nepustim, protoze proste nemam rad fizly...

Old Post 22-08-2008 v 12:41 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od imugnio
morgan, ski:

Pokud jsi uctý hodný občan nemáš se návštěvy policie ČR proč bát. Nebo myslíš že jako spokojený 40-ti letý člověk žijící u nás nemá důvod pustit policii do svého bytu když na něj soused zavolal policii že moc nahlas křiší u Slavie vs Arsenal

(berte jako slepený příběh)... Pokud žiješ v souladu se zákonem, nemáš se proč bát návštěvy policie v Tvém bytě

Jde o princip, znáš pořekadlo "můj dům, můj hrad" ? vzniklo v kolébce demokracie, v anglii.

citace:

Morgan: myslím že vždy bude (bude/bylo/je) záležet na policistovi, pokud příde k tobě domů že rušíš pořádek a on uvidí ve dveřích 4 kluky co fandí fotbalu, nejspíš pochopí že dovnitř chodit nemusí a bude stačit říct, kluci nekřičte tak nahlas. (tím neříkám že se nenajde idiot co ti tam naběhne a rozmlátí tí televizi protože hraje moc nahlas i když ej na stupni 1) avšak na toto zde máme přezkumné orgány atd atd.. (jejich funkci radši nebudem rozebírat, at je dobrá nebo špatná)

Ano, to že bude záležet na policistovi, na tom jak se vyspal, na tom jestli vypadám pro něj jako fetka, na tom jestli jsem náhodou neopíchal jeho starou, atd atd,,,,,,.....

show must go on

Old Post 22-08-2008 v 12:47 PM
Ski
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

vypada to zese to zvrhne v diskuzi o necem jinem dobre..kolikrat se ti zdalo ze zrovna tenhle stat je nespravedlivy? ze mame nejnizsi platy a velky ceny?!...kolikrat sis stezoval na vselijakou pseudovladu?...Ty souhlasis s tim ze zrovna policie pomaha a chrani?...Asi nevidis to c ose deje pod povrchem...nebo jsi policista a nebo si to nezazil...?!...nikdy ti nepripadlo zadne jednani protipravni? Me osobne tenhle zakon BUDE vadit...jelikoz citim realne ohrozeni...a nemam rad kdyz se do neceho serou zrovna ti nasi pani policajti...ano jde o princip...a tadyjsme na foru ve kterem by se melo tohle resit pak nevim proc jsi vubec modem?! Proc nejsi modem radeji na foru o mobilech?....

počkej počkej, ale to je pak jasné, že pro skupinu která porušuje zákon je tento zákon nepřijatelný a zavádějicí totalitou, ale úkolem policie je pomáhat a chránit, např. před lidmi kteří porušují zákon.

Ano,jakekoliv jednani ktere me OMEZUJE si nenecham libit...Myslim ze jsou jine veci ktere by meli resit nez to ze mam nekde mejdan a moc to krici...lidi jsou paka..a nudeji se...nesnasim tyhle ceske natury...

Vis co je tzo nahlaseni?...myslis ze to pomuze? On zacne vyhrozovat ze jsou dva a ze si na tebe neco vymysleji...to taky neznas?!............ne zrovna vsihcni jednaji spravne a tak ustavne a cestne...to taky nevis?...Ach jo nevim a nechapu proc se dohadujes zrovna nad timhle...prijde mi to jako narusovani me svobody (ano delam neco "spatneho", ale nemuseli by mi kvuli tomu lezt do bytu)...

zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 22-08-2008 v 13:03 PM
HA-de-SH
Stálý Člen

Karma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% Pěstitelská

Re: Nový zákon policii usnadní vtrhnout lidem do soukromí..REALNE OHROZENI?! Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od Ski
...nemeni se nas stat nahodou v cipovou eru?

spíš bych řekl, že už se změnil... a nejenom náš stát, ale celej euro-americkej systém. Vše co je pro vás špatné, je ilegální. O tom, co je špatné, rozhodujeme my, většina, individualita jenom do míry povolené systémem. Tenhle připravovaný zákon je jenom ujištění nás všech, že se před velkým Okem neschováme opravdu nikde, ani v soukromí vlastního domova.

INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM

Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]

archiv Wonderful Box 2008
život v Marockém království

Old Post 22-08-2008 v 13:09 PM
HA-de-SH je offline   Profil uživatele HA-de-SH   Find more posts by HA-de-SH   Foto galerie člena HA-de-SH   Click here to Send HA-de-SH a Private Message   Add HA-de-SH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

imugnio :myslim ze SKI nechtel resit naky domaci nasili bo podobny veci,myslim ze chtel poukazat na to ze kdyz doma nekdo pestuje tak je pro nej nezadouci aby mu tam smejdila policejni hlidka po nahlaseni kkt souseda ze by si mohl U SEBE DOMA napr. kourit travu!Sousedsky vztahy neboj moc na dobrej urovni pac je moderni poukazovat na neco co dotycnej nema a ten druhej jo....o duchodcich ani nemluve pac ty maj patent na nenapadnost.

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 22-08-2008 v 13:40 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Vzpoměn si na tohle všechno, až tě bude nějaký č***k mlátit klackem do hlavy u Tebe doma.

Tam uz hrozi riziko ze tam muze byt mrtvola a k tomu novy zakon nepotrebuje nikdo TADY JDE O SOUHLAS s povolenim..kdyz budu volat policii ze tam nekdo je..tak ji davam i povoleni kdyz je v mem dome a zadam zasah ...Do meho soukromi..to je rozdil nez kdyz mi tam kvuli party nabehne policejni komando s psama jestli nemame drogy ...
Koukam ze se rysuej kompromis a preci jen uznavas ze to zas tak normlani zakon nebude co treba udelat jiny zakon? Ktery poslancum snizi plat? nebo zvedne duchod duchodcum?......To uz neee......

Konopi rozumis? Pak musis uznat ze tenhle thread neni zbytecnej a ze muze hrozit realne nebezpeci a nesmis se vymlouvat na veci jako poslusny clovek a pod ...

zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 22-08-2008 v 13:44 PM
SmartPain
Nový Člen

Karma uživatele SmartPain - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Tě pic,ale jste to zašmodrchali.
De fakto,máte ale pravdu v tom,že můžeme být všichni spokojení.
V některých částech světa se nikdo nikoho na nic neptá.Prostě Tě fláknou a nerušíš.A nemusí to být ani zastupitel zákona.Tedy nestěžujme si a dokud můžeme,dýchejme.

Konopí jako lék

Old Post 22-08-2008 v 14:43 PM
SmartPain je offline   Profil uživatele SmartPain   Find more posts by SmartPain   Foto galerie člena SmartPain   Click here to Send SmartPain a Private Message   Add SmartPain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HA-de-SH
Stálý Člen

Karma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

2SmartPain: "nestěžujme si, dýchejme dokud můžeme..." A já si pořád řikam, jak to, že lidi nikdy nepoznali totalitu, ani když už se jim "zouvala v předsíni". Tahle teze mi ledacos objasnila

2Bread: jóó, to je vždycky dobře, že sou mezi námi tací, kteří mají ÚPLNÉ jasno, jak to bude, jak to švestky budou řešit a co budou dělat. Už sem měl dojem, že sme v piči, ale teď si mě uklidnil nebo máš jenom super sousedy, abych ti nekřivdil...

INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM

Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]

archiv Wonderful Box 2008
život v Marockém království

Old Post 23-08-2008 v 08:45 AM
HA-de-SH je offline   Profil uživatele HA-de-SH   Find more posts by HA-de-SH   Foto galerie člena HA-de-SH   Click here to Send HA-de-SH a Private Message   Add HA-de-SH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fires
Stálý Člen

Karma uživatele Fires - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Zdravim panove, tento zakon me ani pri nejmensim netesi , ale nevidim v nem nejake velke ohrozeni, kolikrat na vas sousedi volali fizli ze berete drogy ? Myslim ze pokud zustaneme poklidni a nebudeme usporadat D&B party pred dvermi nasich sousedu o pulnoci tak nas nechaji bejt.

Kdo žije zbraněmi, zemře zbraněmi. - Bob Marley

Omluvte ze pisi bez diakritiky.

Old Post 23-08-2008 v 09:44 AM
Fires je offline   Profil uživatele Fires   Find more posts by Fires   Foto galerie člena Fires   Click here to Send Fires a Private Message   Add Fires to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás