Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tenhle problém dopadnul tak, že postihl všechny rostliny, následně opadly všechny listy, nicméně jsem sklidil, skrny se začli dělat i na listech na paličkách.
Myslím, že problém byl v půdě jako celkově!Jedniná cesta přesázení a to v čas!
midloch: to byl indoor bo out? vypada to podobne jako na rostlinu z Plantaboxu - nevhodny material - PVC, neco se tu na G uz psalo...
Jinak to PH jsi mel hodne nizke na prijem zivin...
Nechci to moc ventilovat, ale měl jsem fakt dobrou hlínu, tu jsem použil znovu na kytky a fakt paráda, použil jsem po třetí a to je výsledek. Byl to in.
Zdarec asi jsem měl také jednou podobný problém. Myslel jsem že to bylo tím že jsem jim trochu více naložil hnojky z nižším PH (v tu dobu mi měřil blbě ph metr) domnívám se že tím jsem jim popálil kořenovej system a z tohoto důvodu vznikla nějaká kořenová plísen. Nezbavil jsem se toho do sklizně kyti sice dokvetli ale z nižším vynosem od projevení prvních příznaků jsem jim lil jenom čistou vodu a otrhával všechny postižené listy ale nepomohlo to.