Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtel bych podekovat to: walhalla za zapujceni fotoapartu a poprosil bych jestli tomu nekdo nevi co zpusobuje zlute fleky na listech, ktere jsou na nekterych fotkach patrne.
Nevim, důvodů může být určitě víc (např. svilušky tj. paraziti), ale kámošovi se objevily, když experimentoval s hnojením a to směrem nahoru (přehnojil) a něco dokonce úplně spálil :-((
Vsem diky za chvalu a Karmu ) Ty zlute fleky me docela stvou, protoze to ponicilo docela dost listku,svilusky a ostatni hmyzosvine to nebudou, protoze tam zadny nejsou,prehnojeni naprosto vylucuju, jelikoz jsem kytky hnojil jen v rustove periode.Tak snad to spaleni, ale to me zase nepripada, protoze fleky se prevazne objevujou na spodnich patrec,mno tak nevim ( Koncem tydne by melo byt pokracovani )
Je, koukam ze jsem zapomel napsat v cem kytky rostou...
Takze skrin - 60/70/170,
Lampa - 400W sodik,
Puda - perlit,kokos a pres posmesky nekterych pestitelu jsem dal na dno raselinu :o)
Hnojivo - pouze v periode 18/6 jsem dvakrat prihnojil Kristalonem,v periode 12/12 nehnojim vubec.