Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko všichni groweři, sem tu novej tak me doufám neukamenujete když nebudu něco vědět a snad mi pomůžete, protože počítáč neni až tak můj kamarád. Faq mám celkem projetem tak nebudu otravovat zbytečnýma otázkama a musím určitě poděkovat stálýmu člem TGM Mastrovi za pomoc do první skříně. Včera sem tak nějak dodělal druhou mikroskříňku a než přepracuju tu první tak aby něco rostlo a bylo co konzumovat. Až přijdu na to jak vkládat příspěvky a fotky, dozvíte se víc....... zatím čaj
čaj, dík moc za přivítanou a jinak se mi tu líbí, sleduju grower už pár let, ale až letos sem se odhodlal, dokopal a překecal starce abych mohl pořídit skříňku na bylinky. zatím.....brzy se ukážu