Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím grower.cz,
s jehož pomocí se mohu také „pochlubit“. Je to můj první indoor.
… nejdřív něco údajů:
komora o rozměrech 1x0,9x2m
lampa: sodík 250W
medium: substrát na kaktusy + perlit + substrát na výsevy a množení (1:1:1)
seeds: Top 5 Indoor Mix, breeder: Nirvana Seeds Standard: 2x Chrystal, 2x Misty, 2x Bubble Gum, 2x Top 44, 2x Citral
hnojivo: General Hydroponic
doba růstu: 30 dní
doba květu: 60 dní … vždy od úpňku do úplňku
Neví někdo jak zjistit, která kytka je která. Mám na mysli nějaké fotky rostlin, nejen palic jak je to seeds-bankách, podle kterých bych mohl usoudit co jsem to vlastně vypěstoval. Mám z toho několik semínek a řízků, a rád bych jim dal jméno … místo čísla Hledal jsem na overgrow.com, ale moc jsem si nepomohl.
to Muf:
1-kytky byly po celé ploše, bylo jich tam nakonec o něco víc než jsem plánoval z těch 10 semínek od Nirvany vylezlo nakonec 6 samic, tak jsem to doplnil o nějaký kytky z venkovních semínek
2-stínítko: obyčejný plech natřený bílou barvou
3-bez odtahu
4-větrání pomocí dvou PC-větráků
5-Jak daleko byla lampa od kytek? cca 20-30cm
Teď dělám nějaké úpravy (odtah, filtr atd.), tak doufám že budou k lepšímu. Hlavně ten filtr ... bydlet pohromadě s 10-kytkama v 30-dnu květu je opravdu "jízda"
Hoodně masacre kytičky, vypadají fakticky mooc parádně, neskusils ani jednu zastřihnout?Ta urodička na těch fotkách vypadá teda pěkně, ještě hezčí musela být ta vůně v místnosti uáááááááá