Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čágos borci tak jsem tu z naší novou a první bednou.je nás na to trošku víc tak jsme to museli tošku zvětšit hulíme jako dasové chutná nám:-D
Tak že výbava:600W jak na květ tak na růst od philipsu dále stínítko a-wing medium a velký tepelný štít.
Vzuchotechnika je ufo 250m/h plus uhlíkovej filtr koncovej a na ofuk klasickej stojanovej větrák.
Hnojky všecho od hesi:stimulátor kořenovej,TNT,kapky vitamíny,emzym,hnojení na cocos,pk a od plagronu mam postřik a Green Sensation tot vše.
Průběh je takovej že toplota je kolem 27c noc je 20c,vlhkost při vegetaci byla 70% a ted je kolem 40% ,Ph držíme kolem 6 a ec ještě nějak neřešíme.
Fotky dávám už v 4 tejdnu na květu,protože foták jsme pořešily až poždě.
Jo a osazenstvo je 26 kytiček F1 ultra haze v 10l kýblích
je to takový nějaký, no ehm, řídký, vytáhlý, zaštípnout jste určitě měli...pro příště
jak vysoko máte lampu od vršků? docela koukám že to tím ufíčkem uchladíte, mám menší watáž a silnější ufo a přesto jsem při vedrech pod 30 šel málokdy...
ještě mě zajímají rozměry boxu
jináč si myslim že vybavení jste dobře, tak ať se vám v květu nic nepřihodí a dobře dojedete
pic
od vršku je tak kolem 20-30cm,jo vpohodě teplota je kolem 26-27 tak že super a rozměry jsou v2m š1,3m d2m a chtěl jsem se zeptat na tyhle rozměry mam 26 kytek a to se mi zdá trochu hodně,protože nemaj prostor se rozrůst tak že podle mě mi to zásadně ovlivní g.A ještě k tý teplotě já to mam v poho kvůli to mu že mam tak velkej rozměr a tam se to stratí
máš to ze semen nebo z řízků? Co bys chtěl, je to mega sativa s 13 týdenním květem, jen počkej, salámky budou. Pokud máš alespoň nějaké místo, můžeš zkusit ty největší ohnout do vodorovna.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.