Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec nooo he he turbo faječky ty mám taky moc rád,vlastně má první fajfka byla tqaky s turbem a je to dost vychytávka hlavně když je ona ,,roura,,dosti široká to když pak taháš,a po chvíli pustíš ,,turbo,,tak je to docela slušná shotovina
Tak sice jsem do dneška nevěděl, že se to nazývá "turbo" , ale používám ho taky hojně. A technika? Tak do poloviny nátahu je zavřený a pak tu druhou půlku prásku ho střídavě a v krátkých intervalech otvírám a zavírám dokud se do plic ještě něco vejde .
Jasně! Turbo rulezz! Natáhnu se zacpaným turbem a zároveň poklepem přicpávám hlavičku, a když se to pořádně rozfajruje a zadýmuje, turbo pustím... A pak se to snažím udejchat
no jeje, ze pouzivame ....... i na wodnicky, i na fajfcicky lahvoveho i jineho typu do pulky nadech zavreno a hezky ... co jsem si nasosnul, to si vytahnu...... tady je najedou kraaasne
turbo pouzivam, j¨sou to opravdu rany do plic. A zkoušeli jste už NOSNÍ TURBO ?? :-) no to funguje asi tak, ze natahujete normálně shotta do plic přes ústa a zhruba v polovině to utípnete a dojedete nádech přes nos. A to jsou teprve pecky . Akorat ze po tom uz moc nejde vnimat vune modelu :-))) . Videl uz jsem i typa , kterej si dal celýho shotta přes nosánek (jedna nosní dirka) a stěžoval si jak je to slaboučký, no fakt nevim co měl místo nosní sliznice ,he he
to Chlebik: jo, to dojizdeni je taky dobry u tech velkejch vodnich dymek, co jsou v nekterych cajovnach..pekne natahnout obsah ty skleneny bane a pak nadzvednout osu a vycucnout to primo.
4freshman> mas recht, kdyz je velka dymka, tak je super si natahnout jen obsah (pokud je to vodnice tak ani nemluvim .
NOSNI TURBO? je fuckt, ze jsem zkousel obyc shota nosem, ale nejak jsem tomu neprisel na chut, a minimalne to docela odkuruje sliznice ale proti gustu....